Ievietot sludinājumu

Lai baudītu ērto pilsētas centra dzīvi, vairs nav jādzīvo centrā

Mūsdienu pilsētas ir dzīvs un dinamisks organisms, kas nemitīgi aug un pilnveidojas. Pilsētām attīstoties, rodas jauni rajoni, kuros tiek veidota modernā cilvēka vajadzībām atbilstoša vide ar mājvietām, birojiem, iepirkšanās un izklaides centriem, kafejnīcām un citām infrastruktūrai nozīmīgām vietām. Tā kā šajos rajonos ikdiena noris tikpat aktīvos ritmos kā centrā, tie kļūst par pilsētu jaunajiem, modernajiem centriem. 

Lai baudītu ērto pilsētas centra dzīvi, vairs nav jādzīvo centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Tradicionāli par pilsētas sirdi un svarīgāko notikumu norises vietu tiek uzskatīts pilsētas centrs, taču mūsdienās pilnvērtīgi tā funkcijas un priekšrocības spēj nodrošināt arī rajoni ārpus tā. Šādus piemērus, kad arī rajoni ir dinamiski, piedāvā centra sniegtās ērtības un kļūst par jaunajiem pilsētu centriem, varam vērot daudzās pasaules lielpilsētās, piemēram, Ņujorkā, Londonā un Parīzē. Tieši tāds, aktīvs un funkcionāls, rajons pašlaik veidojas arī otrpus VEF tiltam, blakus Rīgas galvenajai dzīvības artērijai - Brīvības ielai. Šeit, vietā, kur Teikas mierīgā, smalkā, zaļiem dārziem ieskautā vide mijas ar inovatīvo, industriālo un kultūras pasākumiem piesātināto VEF rajona vēsturi, pakāpeniski top mūsdienīgs un urbāns Rīgas jaunais centrs ar modernu pilsētvidi gan dzīvošanai, gan darbam un izklaidei – Jaunā Teika. 

Jaunā Teika ir viens no perspektīvākajiem un plaukstošākajiem jaunajiem Rīgas attīstības rajoniem. Tas apzināti veidots dinamiskā, urbānā vidē, apvienojot izcilas, vairākkārt apbalvotas biznesa ēkas, dzīvojamos namus un uz mūsdienu cilvēku un viņa labsajūtu balstītu dzīves telpu. Rajona mūsdienīgums slēpjas spējā unikāli sabalansēt dzīvošanas un darba zonu, sniedzot labākos resursus šeit dzīvojošo un strādājošo izaugsmei, labklājībai.

Lai baudītu ērto pilsētas centra dzīvi, vairs nav jādzīvo centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jauno Teiku attīsta “Hanner uzņēmumu grupa“ – starptautisks spēlētājs ar 20 gadu pieredzi tirgū-, kas pēdējo 10 gadu laikā ir investējusi rajonā vairāk nekā 60 miljonus eiro, attīstot to par dinamisku, ērtu darba un dzīves telpu mūsdienīgiem, gudriem pilsētniekiem. Pašlaik Jauno Teiku par savu mājvietu ir izvēlējušās vairāk nekā 400 ģimenes. Šobrīd top vēl viena dzīvojamā ēka, un pēc pēdējās kārtas darbu pabeigšanas Jaunajā Teikā būs vairāk nekā 800 dzīvokļu. Dzīvojamo daļu papildinās arī divas sešpadsmitstāvu biroju ēkas, tādējādi Jaunajai Teikai kļūstot par vienu no lielākajiem mūsdienu rajoniem Rīgā.  

Atpūsties, izglītoties un attīstīties Jaunās Teikā dzīvojošie un strādājošie dodas nesen atklātajā kopstrādes un eksperimentu telpā “Teikums“. Tikmēr kādā no rajona restorāniem var baudīt gardus un veselīgus ēdienus - “Daily“ pusdienu restorānā pieejama mājas virtuve, “Daily“ kafejnīcā baudāmi gardi našķi, bet “EcoCatering“ grupas restorānā “Mana Telpa“ īpaši padomāts par ēdiena kvalitāti, eksperimentējot ar dažādām garšām un izmantojot ēdienu pagatavošanā sezonālus vietējos produktus. Restorāna veikaliņā var iegādāties dažādus gardus un veselīgus ikdienas produktus, savukārt beķerejā – pašceptu, svaigu maizi. 

Rajonam attīstoties, plānots izveidot telpas arī sportam, pārtikas veikalam, medicīnas centram un bērnudārzam.

Jaunā Teika: 

 

City24.lv iesaka:

REZERVĒ DZĪVOKLI JAUNAJĀ TEIKĀ UN BAUDI PILSĒTAS CENTRA ĒRTO DZĪVI, NEDZĪVOJOT CENTRĀ!

City24

Publicēts 20.03.2017