Ievietot sludinājumu

Nākamā gada sākumā nodos ekspluatācijā ceturto māju kompleksā "Priedes"

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA «YIT Celtniecība» ir sācis ceturtās daudzdzīvokļu ēkas dzīvokļu tirdzniecību māju kompleksā «Priedes» Rīgā, Pupuķu ielā 5, ko plānots pabeigt nākamā gada sākumā, informē uzņēmums.

Nākamā gada sākumā nodos ekspluatācijā ceturto māju kompleksā "Priedes" - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Pirmo divu kompleksa ēku būvniecība tika noslēgta 2016.gada sākumā, un tajās patlaban apdzīvoti jau gandrīz visi dzīvokļi. Tikmēr projekta trešā un ceturtā ēka vēl ir būvniecības stadijā.

Daudzdzīvokļu kompleksa “Priedes“ trešās daudzdzīvokļu mājas nodošana ekspluatācijā iecerēta šā gada vasarā, un tajā jau vairāk nekā 30% dzīvokļu ir pārdoti. Savukārt ceturtās ēkas būvniecību plānots turpināt līdz nākamā gada sākumam.

“Šis projekts galvenokārt ir veidots, domājot par jaunajām ģimenēm. Kā liecina mūsu dati, teju 60% no visiem klientiem ir tieši ģimenes ar bērniem, no kuriem daudzi izmanto finanšu institūcijas “Altum“ atbalsta programmas priekšrocības,“ par projektu stāstīja “YIT Celtniecība“ valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Daudzdzīvokļu kompleksa “Priedes“ jaunajā mājā piecos stāvos ir 40 jauni dzīvokļi. To platība ir no 49 līdz 65 kvadrātmetriem, un dzīvokļos tiks nodrošināta arī pilna iekšējā apdare. Savukārt visā kompleksā, kuru kopā veidos četras ēkas, iedzīvotājiem tiek piedāvāti 160 dzīvokļi.

Jau ziņojām, ka “YIT Celtniecība“ 2014.gada augustā sāka daudzdzīvokļu namu kompleksa “Priedes“ pirmās kārtas būvniecību Gulbju ielā (tagad - Pupuķu iela), Bišumuižā, Rīgā. Investīcijas projekta pirmajā kārtā sasniedza piecus miljonus eiro, un tās laikā tika uzbūvētas divas piecstāvu dzīvojamās ēkas ar kopumā 80 dzīvokļiem.

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

Leta

Publicēts 30.03.2017