Ievietot sludinājumu

Mežaparks kļuvis pieejamāks dzīvošanai tā tuvumā

Mežaparks rīdziniekam ir svarīga atpūtas un brīvā laika pavadīšanas vieta vairāk nekā simts gadus, bet tikai retais var atļauties dzīvot tā tuvumā. To iecienījuši ne tikai vietējie dzīvotāji, bet arī Rīgas viesi, kas to iekļauj savos ceļojumu maršrutos. Pavisam drīz Mežaparks kļūs par pieejamu ikdienu 160 jaunām ģimenēm, kas nolēmušas savu dzīvi iekārtot «Liepziedos», Briežu ielā 7a - projektā, kas piedalās arī jauno projektu kampaņā «Karstie piedāvājumi».

Mežaparks kļuvis pieejamāks dzīvošanai tā tuvumā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Dzīvokļu māja “Liepziedi“ ir pieejamākais jaunais projekts Rīgā ar praktiskiem telpu plānojumiem dažādās platībās (no 23,3 līdz 71,3 kvadrātmetriem), ko novērtējušas jau 40 ģimenes. Viņi atklāja, ka mājas atrašanās tuvu plašai zaļajai zonai un Mežaparkam, kas piedāvā daudzveidīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, ir tikai viens no iemesliem, kāpēc viņi “Liepziedus“ izvēlējušies par savām jaunajām mājām. Tāpat viņiem ir svarīgi, ka autostāvvieta, kurā ir velosipēdu novietne un mantu noliktavas, atrodas turpat zem mājas. Ne vienai vien jaunajai ģimenei svarīgs faktors ir arī dzīvokļu pārdomātie plānojumi un bērnu spēļlaukums mājas pagalmā. Cilvēki, kuri iemīļojuši šo rajonu, vēlas dzīvot tuvāk vietai, kurā pavada daudz sava brīvā laika vai arī pārceļas no kāda cita mājokļa šajā rajonā.

Jaunais projekts atrodas vien 20 minūšu gājiena attālumā no Mežaparka lielās estrādes un Ķīšezera, kamēr Zooloģiskais dārzs nesteidzīgā pastaigā sasniedzams vien pusstundā. Blakus jaunajam projektam atrodas privātmājas, mežs un plašas brīvās teritorijas, kas ar savu mieru rada sajūtu par dzīvi mazpilsētā, kaut Rīgas centrs ar transportu ir sasniedzams tikai 15 minūšu laikā. Netālu ir sabiedriskā transporta pieturas, tostarp vilciena stacija “Mangaļi“, kas “Liepziedus“ savieno ar pludmalēm gan Vecāķos, gan Saulkrastos.

Mežaparks kļuvis pieejamāks dzīvošanai tā tuvumā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Projekta attīstītājiem “Estera Development“ šis ir pirmais daudzdzīvokļu projekts Rīgā, kam sekos vairāki citi dažādos Rīgas rajonos. Tuvākais, kas no tiem tiks realizēts, ir otrā māja “Liepziedu“ kompleksā. Kopš viņi šo projektu ir pārņēmuši savā vadībā, tajā tiek ievēroti stingri kvalitātes kritēriji. Abiem tā īpašniekiem, Aadu Oja un Ülo Adamson, rūp “Liepziedu“ jauno iedzīvotāju ērtības un apmierinātība ar iegādāto mājokli, tāpēc no būvniekiem tiek prasīts ievērot Igaunijas kvalitātes standartus.

Pirmā “Liepziedu“ kārta tiks nodota ekspluatācijā 2017. gada vasarā. Kļūsti par daļu no aktīvās “Liepziedu“ saimes!

 

City24.lv iesaka:

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

Liepziedi.lv

Publicēts 20.04.2017