Ievietot sludinājumu

Iznomā "Draugiem Group" biroju telpas Mārupē

Šī gada rudenī, «Draugiem Group» uzņēmumiem pārceļoties uz jaunām telpām, tiek iznomāta pašreizējā vairāk nekā 1600 kvadrātmetrus lielā grupas uzņēmumu biroju ēka Ziedleju ielā 1, Mārupē. 

Iznomā "Draugiem Group" biroju telpas Mārupē - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Arhitekta Andreja Ģelža 2007.gadā projektētā ēka ir būvēta ne tikai biroju vajadzībām, bet arī kā pinakotēka - mākslas galerija dažāda veida ekspozīcijām. Plašāku ievērību tā guva ar gadskārtējo mākslas izstādi “Rudens“ 2009.gadā. 

Būve tika nodota ekspluatācijā 2009.gadā, bet 2010.gadā tika izvirzīta Latvijas Arhitektūras gada balvai. Ēkas tehnisko projektu izstrādāja Vācijas būvinženieru birojs “IngBP Ingenieurgesellschaft GmbH“.

Biroju ēkas iznomājamā platība ir vairāk nekā 1800 kvadrātmetri. Īpaši izceļama ir apzaļumotā jumta terase 450 kvadrātmetru platībā, kas kompensē maz apzaļumoto ēkas zemes līmeņa teritoriju. Turpat uz jumta ir izbūvēta arī 140 kvadrātmetrus liela stiklota konferenču zāle. Ēkā ir arī izvietots penthouse tipa dzīvoklis.

Iznomā "Draugiem Group" biroju telpas Mārupē - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Biroju ēka atrodas izdevīgā vietā Mārupē pie pašas Rīgas pilsētas robežas 5 minūšu brauciena attālumā no starptautiskās lidostas “Rīga“ un 15 minūšu brauciena attālumā no Jūrmalas un Rīgas centra. 

Ēka ir būvēta kā monolīta dzelzsbetona konstrukcija ar vienu centrālo kāpņu telpu. Tai ir pret ielu vērsta stikla fasāde. Lai atvieglotu piekļūšanu pazemes autostāvvietai, ēka ir pacelta virs zemes līmeņa un ieeja tajā ir izveidota pusstāvā. 

Biroju ēka tiek iznomāta sadarbībā ar Latvijas vadošo nekustamo īpašumu kompāniju SIA “Latio“. 

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv

Latio, foto: Atis Tiltiņš, SIA Latio

Publicēts 27.04.2017