Ievietot sludinājumu

Pērc dzīvokli Baltezera projektā 2 Ezeri un saņem komplektā virtuvi

Baltezers, ko ieskauj meži un ezeri, ir viens no iemīļotākajiem un gleznainākajiem Pierīgas rajoniem. Tiem, kuri vēlētos tajā dzīvot, piedāvājam iepazīt modernu dzīvojamo kompleksu «2 Ezeri», kurā par saprātīgām cenām pieejami dzīvokļi ar plašām terasēm. Īpašais piedāvājums –iegādājoties dzīvokli projektā līdz šī gada 31.augustam, komplektā saņemsi arī virtuves iekārtu.

Pērc dzīvokli Baltezera projektā 2 Ezeri un saņem komplektā virtuvi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Modernā dzīvojamā kompleksa “2 Ezeri“ veidotāji izsludina akciju: līdz augusta beigām (31.08.2017) iegādājies kādu no projekta plašajiem dzīvokļiem un komplektā saņem virtuves iekārtu! Tā kā interese par projekta mājokļiem ir liela, ko apliecina tas, ka lielākā daļa no tiem jau ir rezervēti, aicinām iepazīt projektu klātienē un nekavēties ar lēmuma pieņemšanu par dzīvokļa iegādi tajā.

 

Projekts “2 Ezeri“ ir moderns dzīvojamais komplekss Baltezerā, kurā dzīvokļu plānojums un plašās terases ļauj baudīt divu ezeru, Mazā un Lielā Baltezera, burvīgās ainavas. Projektā pieejami katrai gaumei piemēroti 48 līdz 120 kvadrātmetrus plaši dzīvokļi ar pārdomātu telpu izvietojumu, lieliem panorāmas logiem, augstiem griestiem, balkoniem un terasēm, kā arī lielisku skaņas un siltuma izolāciju. Mājokļi ir pieejami gan ar pilno apdari, gan bez apdares. Dzīvokļi ir pieejami par saprātīgām cenām, kas ikvienam interesantam ļaus atrast savai gaumei, vajadzībām un iespējām piemērotāko variantu.  

Pērc dzīvokli Baltezera projektā 2 Ezeri un saņem komplektā virtuvi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Mūsdienīgais projekts “2 Ezeri“ atrodas skaistā un no Rīgas ērti un ātri sasniedzamā vietā. Tā apzaļumotajā un labiekārtotajā teritorijā iekārtots bērnu rotaļu laukums, kā arī virszemes un pazemes autostāvvietas. Pieejamas arī autonovietnes viesiem. Turpat blakus atrodas arī sabiedriskais transports, kā arī šoseja Via Baltica, pa kuru ērti iespējams nokļūt jebkurā Latvijas vietā. Vien pāris simtu metru rādiusā ir arī vairāki pārtikas veikali, kafejnīcas, kā arī sporta klubs.

Vairāk informācijas par projektu uzzini šeit.

 

City24.lv

Publicēts 11.08.2017