Ievietot sludinājumu

Īpaši cenu piedāvājumi dzīvokļiem Jūrmalas projektā Library House

Jūrmalā vasara ir aktīvākais periods gadā, kad kūrortpilsētas dziedējošo dabu, jūras tuvumu un daudzveidīgās laika pavadīšanas iespējas novērtē ne vien vietējie, bet arī ciemiņi no tuvākām un tālākām Latvijas un pasaules malām. Kūrortpilsētas priekšrocības varat baudīt arī Jūs, piemēram, iegādājoties mājokli jaunajā projektā «Library House», kur dzīvokļi šovasar klientiem tiek piedāvāti par īpaši pievilcīgām akcijas cenām.

Īpaši cenu piedāvājumi dzīvokļiem Jūrmalas projektā Library House - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Nekustamā īpašuma uzņēmums “Capital Property EU“, kas ir “Library House“ realizētāji, izsludina īpašus cenu piedāvājumus dzīvokļiem projekta mājā. Proti, šovasar ikvienu no projekta dzīvokļiem iespējams iegādāties par akcijas cenu, sākot no 1250 EUR/m2 līdzšinējo 1590 EUR/m2 vietā, kas ir patīkami zema cena mājoklim tik prestižā vietā kā Jūrmala. 

Projekts “Library House“ atrodas klusā vietā netālu no Asariem un ir veidots tā, lai apmierinātu visas Jūsu nepieciešamības komfortablai dzīvošanai Baltijas jūras krastā. No videi draudzīgiem materiāliem veidotajā un ar jaunākajām sistēmu tehnoloģijām aprīkotajā mājā kopumā pieejami 30 dzīvokļi platībā no 68 līdz 178 kvadrātmetriem, kas pārdošanā tiek piedāvāti ar balto apdari. Dzīvokļos pieejama regulējama apkure un individuāls dozators, kas ļaus līdz minimumam samazināt apkalpošanas izmaksas dzīvokļa uzturēšanā. 

Īpaši cenu piedāvājumi dzīvokļiem Jūrmalas projektā Library House - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Domājot par “Library House“ iemītnieku ērtībām un brīvā laika pavadīšanas iespējām, uz projekta jumta izveidota lieliska terase jeb “Lounge“ zona ar bārbekjū, savukārt tā teritorijā ir autostāvvietas, riteņu novietne, kā arī ir bērnu rotaļu laukums, kur spēlēties mazākajiem mājas iemītniekiem. 

Projekts atrodas Jūrmalas pilsētas prestižā daļā, vien gājiena attālumā no jūras krasta un sabiedriskā transporta pieturām. Netālu no tā atrodas Jūrmalas bibliotēka, veikali, restorāni un dzelzceļa stacija, kas to padara par pievilcīgu mājvietu gan vasarā, gan pārējā gada laikā.

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 21.06.2017