Ievietot sludinājumu

Atvērto durvju dienā varēs iepazīt Mežaparka projektu “Garden Apartments“

Atvērto durvju dienas maratonā, kas norisināsies sestdien, 26.maijā no plkst.10.00 līdz 17.00, mājokļu pircēji būs laipni gaidīti arī projektā «Garden Apartments», kas atrodas Rīgas zaļākajā un prestižākajā rajonā Mežaparkā.

Atvērto durvju dienā varēs iepazīt Mežaparka projektu Garden Apartments - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

No ekoloģiskiem un dabīgiem materiāliem būvētais projekts “Garden Apartments“ sastāv no divām trīsstāvu mājām. Tajās iespējams iegādāties divu līdz piecu istabu dzīvokļus ar ekskluzīvu pilno apdari. Visiem apartamentiem ir plašas terases, kuras katra mājokļa īpašnieks var ērti iekārtot atpūtai, savukārt lielākajai daļai pirmā stāva dzīvokļu pieder nelieli, privāti dārziņi ar dzīvžogu un sētiņu, kas ir īpaša projekta “Garden Apartments“ iezīme. Projektā ir pieejami arī dzīvokļi īrei ar izpirkuma tiesībām.

Atvērto durvju dienā varēs iepazīt Mežaparka projektu Garden Apartments - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Energoefektīvā projekta “Garden Apartments“ iedzīvotājiem ir unikāla iespēja ik dienas baudīt dabas skaistumu un harmoniju brīnišķīgā dārzā, kas izveidots sētas un skujkoku ieskautajā teritorijā. Dārzā iestādīti un saglabāti dažādi ziedi, kā arī skuju un augļu koki. Teritorijā var sēdēt uz ērtiem soliņiem, pavadīt laiku savu draugu vai tuvinieku kompānijā ērtās lapenēs, savukārt bērni var spēlēties turpat iekārtotajā bērnu rotaļu laukumā.

 

Padomāts arī par citām projekta iedzīvotāju vajadzībām. Proti, ēkās ir lifti, attālināta skaitītāju rādījumu nolasīšana, velonovietnes, autonoma un energoefektīva gāzes apkure. Šeit var justies droši, jo gan pie mājām, gan plašajā pazemes autonovietnē, kā arī visā pārējā teritorijā darbojas videonovērošanas kameras.

 

City24.lv iesaka:

IEPAZĪSTIES AR JAUNO PROJEKTU MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM UN PIESAKIES ATVĒRTO DURVJU APMEKLĒJUMIEM!

City24

Publicēts 22.05.2018