Ievietot sludinājumu

Saliena – dabas ieskautā republika Rīgas pievārtē. Apskati mājokļu piedāvājumu tajā!

Jau vairāku gadu garumā starp Rīgu un Jūrmalu, vien 8 kilometru attālumā no starptautiskās lidostas “Rīga“, top vērienīgs projekts Saliena. Tā 455 hektāru lielajā platībā, kas sākta no nulles un veidota uz bezgalīgi zaļiem laukiem, tiek attīstīts mūsdienīgs koncepts ar augstvērtīgu dzīvojamo, darba un izklaides vidi. Lai arī Saliena ir daļa no Piņķu apdzīvotās vietas, kas atrodas Babītes novadā, arvien augošajā apkaimē tiek aizvadīta no visiem neatkarīga, autonoma ikdiena. Varētu pat teikt, ka šeit, ciešā galvaspilsētas tuvumā ir izveidota pašiem sava dabas ieskauta republika, kur vienlaikus izbaudīt gan mieru, gan komfortu un eiropeisku dzīvesveidu. 

Saliena – dabas ieskautā republika Rīgas pievārtē. Apskati mājokļu piedāvājumu tajā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Nekustamā īpašuma kompleksa Saliena būvniecība tika uzsākta 2004.gadā. Kopš tā laika pagājuši jau vairāk nekā desmit gadi, kuru laikā šajā ģeogrāfiski izdevīgajā vietā tapis unikāls projekts ar attīstītu infrastruktūru – lielākais šāda veida nekustamā īpašuma projekts Baltijas valstīs. Zaļo lauku vietā nu ir izveidojusies neliela pilsētiņa... Lasīt vairāk!

Ģimeņu un uzņēmēju magnēts

Saliena ir ekskluzīva dzīves telpa, kurā apvienots plašums, daba, klusums un drošība, ko ļoti novērtē šeit dzīvojošie. Īpaši šo vietu, kuras vārdā, starp citu, kādreiz dēvēti paši Piņķi, iemīļojušas jaunās ģimenes ar bērniem. Šobrīd Salienā dzīvo jau apmēram 350 ģimenes no 11 dažādām valstīm... Lasīt vairāk!

Alternatīva galvaspilsētai

Saliena ir īsta potenciālo mājokļu meklētāju paradīze, jo šeit ir pieejams gandrīz viss, ko vien nekustamo īpašumu jomā var nopirkt – sākot no kompaktiem dzīvokļiem līdz pat plašām villām. Īpaši liels pieprasījums ir pēc dzīvokļiem, kas sastāda 65% no kopējā... Lasīt vairāk! 

Plašas atpūtas un sporta iespējas

Saliena var lepoties ne vien ar pieprasītiem, moderniem mājokļiem, bet arī mūsdienīgu infrastruktūru. Projekta apsargātajā  un ar diennakts novērošanu aprīkotajā teritorijā iedzīvotāju atpūtai un ērtībām izveidoti trīs parki un divi bērnu rotaļu laukumi... Lasīt vairāk!

 

City24.lv iesaka: 

IEPAZĪSTI SAVAS PILSĒTAS APKAIMES UN UZZINI PAR JAUNĀKAJIEM MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM TAJĀS! APSKATĪT APKAIMES!

City24

Publicēts 11.10.2018