Ievietot sludinājumu

Neparastā māja: Valdgales vējdzirnavu tornis, kas pielāgots dzīvošanai

“Objekts ar fantastisku lauku tūrisma un biznesa potenciālu - personībai ar dzirkstošu enerģiju un ideju“, pauž Valdgales vējdzirnavu torņa pārdevēji. Šo pavisam neparasto īpašumu Talsu novada Valdgales pagastā pašlaik iespējams iegādāties par 255 000 EUR. Neparastā māja: Valdgales vējdzirnavu tornis, kas pielāgots dzīvošanai - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCeltne ir 19. gs. Valdgales muižas kompleksa dzirnavas, kas 2000. gadā paglābtas no posta un tām dota otra dzīvība. Saimnieka entuziasms un apņēmība bruģējusi ceļu ēkas atdzimšanai un tā pilnībā rekonstruēta, lai pildītu dzīvojamas būves funkciju. 

Rekonstrukcijas laikā veikti visaptveroši atjaunošanas darbi, saglabājot kultūras pieminekļa izskatu: laukakmeņu mūris, visas sijas un orģinālie stāvi ir atjaunoti, pievienojot jaunus, inženiertehniskos risinājumus. Jumta vietā ir uzcelts torņa turpinājums no metāla loksnēm un dubulta koka pārseguma, kas veido 360 grādu balkonu visapkārt tornim.  

Īpašnieks parūpējies, lai tiktu ievilkta vietējā kanalizācija un ūdensapgāde. Iekšpusē mūra sienu auru ar siltākām sajūtām bagātina koka apdare un mēbelējums, antīkajam stilam pieskaņotas tekstīlijas un aksesuāri.  Neparastā māja: Valdgales vējdzirnavu tornis, kas pielāgots dzīvošanai - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsVairāk par objektu:

 * Īpašums tiek pārdots ar visām mēbelēm un interjera priekšmetiem - dzīvi ekskluzīvos apartamentos iespējams uzsākt uzreiz. 

    Kopējā iekštelpu platība 266 m2. 

    Torņa augstums 20 m. 

    Zemes platība 1,16 ha. 

    Izveidoti pilnvērtīgi 6 stāvi, kurus savieno koka kāpnes. Katrs no tiem apbrīnas vērts un savu funkciju veiktspējīgs.

    Romantiskā Country stilā iekārtotas divas plašas dzīvojamās/ viesu istabas 1. un 2. stāvā, zonās sadalāma dzīvojamā istaba/ ēdamistaba 3. stāvā, virtuve un tualete 4. stāvā, guļamistaba/ dzīvojamā istaba un balkons visapkārt tornim 5. stāvā, galvenā guļamistaba 6. stāvā. 

    Renovējot ēku visi stāvi pielāgoti tā, lai katrā atbilstošā pielāgotos logu augstumam un vairotu gaismu telpās - 3. un 4. stāva grīdas ir dubultie stāvi.

    5. un 6. stāvs - jaunais torņa jumts. 5. stāvs ar logiem 360 grādos. 

    Torņa augstumā līdz virtuvei ierīkots pacēlājs ērtākai pārtikas vai citu priekšmetu nogādei starp stāviem.

    Komunikācijas: vietējā krāsns apkure, trīsfāzu elektrības pieslēgums, vietējā kanalizācija, artēziskā aka ūdensapgādei.

    Sakari: LMT interneta pieslēgums.

    Zemes īpašums tiek uzturēts izcilā kārtībā - sakopts, īpašā dizainā pļauts, apjozts ar sētu un iekoptu stāvlaukumu. Apkārt plešas elpu aizraujoši Kurzemes lauki un tāles. 

    Infrastruktūra: Valdgales pagasts atrodas 3 km no Talsu pilsētas, kur atrodas viss nepieciešamais - skola, bērnu dārzi, veikali, kafejnīcas. Zemes gabals pieguļ Talsu šosejai (200 m no ēkas).

    Rīgas centrs 122 km, lidosta 112 km.   Neparastā māja: Valdgales vējdzirnavu tornis, kas pielāgots dzīvošanai - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Iespējams, šī kādam būs lieliska iespēja attīstīt lauku tūrismu, papildinot jau esošo pasākumu un ekskursiju organizēšanu ar restorāna vai citas atpūtas vietas izveidi, vai izmantot īpašumu kā ekskluzīvus privātos apartamentus“, iesaka Kivi Real Estate speciāliste Justīne Veinberga. 

Apskatīt vairāk!


City24.lv iesaka: 

BALTIJĀ LIELĀKAIS INTERJERA, DIZAINA PRIEKŠMETU UN APDARES MATERIĀLU TEMATISKAIS KVARTĀLS - DECCO CENTRS!

City24.lv/ Justīne Veinberga, Kivi Real Estate

Foto: Kivi Real Estate
Publicēts 27.06.2019