Ievietot sludinājumu

Jaunajos projektos "Domino" un "Midtown Apartments" trīsistabu dzīvokļiem īpaši izdevīgas cenas!

Viens no vadošajiem un aktīvākajiem jauno mājokļu projektu attīstītājiem Latvijā ir būvniecības uzņēmums «YIT Celtniecība». Ar viņu gādību un uz skandināviskām vērtībām balstīto darbību daudzi kvalitatīvi un pārdomāti mājokļi ir tapuši un top arī Rīgā. Pieci no  tiem piedalās arī jauno projektu kampaņā «Karstie piedāvājumi». Piedāvājam iepazīt projetus «Riverstone Residence», «Priedes» un «Biķerziedi», kā arī izmantot īpašos cenu piedāvājumus trīsistabu dzīvokļiem projektos «Midtown Apartments» un «Domino».

Jaunajos projektos "Domino" un "Midtown Apartments" trīsistabu dzīvokļiem īpaši izdevīgas cenas! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

 

“Midtown Apartments“: trīsistabu dzīvokļi par īpašu cenu - 125 000 EUR

Jaunais projekts “Midtown Apartments“ ir elegants sešu stāvu daudzdzīvokļu nams, kas atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā (Hospitāļu iela 39) un apvieno sevī vairākus pircējam nozīmīgus faktorus. Piemēram, ērtu atrašanās vietu, attīstītu infrastruktūru, sabiedriskā transporta pieejamību un mājokļa kvalitāti. Namā pieejami 67 vienas līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 35 līdz 100 kvadrātmetriem, kas tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, kvalitatīvu santehniku un modernu, Skandināvu stila dizaina interjeru. Izdevīgs piedāvājums - jauno projektu kampaņas “Karstie piedāvājumi“ laikā “YIT Celtniecība“ piedāvā trīsistabu dzīvokļiem īpašu cenu – 125 000 eiro

“Midtown Apartments“ ir saņēmis energoefektivitātes sertifikātu, kas nama iedzīvotājiem nozīmē lielākas ērtības – energoresursu taupībai nams ir aprīkots ar automātisku sistēmu, kas ļauj regulēt un uzskaitīt apkures patēriņu. Projekta iedzīvotājiem tiek nodrošināta apsardzes un drošības sistēma, pieejamas arī virszemes un pazemes autostāvvietas. Padomāts ir arī par brīvā laika pavadīšanas iespējām – pie projekta izveidota zaļā zona, kā arī bērnu laukums.

Plašāka informācija pieejama šeit

 

“Domino“: trīsistabu dzīvokļi par īpašu cenu - 99 900 EUR

Daudzdzīvokļu nams “Domino“, kas šobrīd ir vienīgā pabeigtā jaunbūve Šampētera dzīvojamo māju rajonā, atrodas Stendes ielā 5. Projektā pieejami plaši un komfortabli saplānoti divu līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 49 līdz 94,4 kvadrātmetriem, kas tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Lai arī šajā projektā lielākā daļa dzīvokļu jau ir pārdoti un apdzīvoti, vēl var paspēt kļūt par vienu no “Domino“ iemītniekiem. Turklāt, vēl jo vairāk tādēļ, ka jauno projektu kampaņas “Karstie piedāvājumi“ laikā “YIT Celtniecība“ piedāvā trīsistabu dzīvokļiem īpašu cenu  – 99 900 eiro

Domājot par iedzīvotāju ērtībām, katrā projekta kāpņu telpā ir izbūvēts lifts, pieejamas virszemes vai pazemes autostāvvietas. Apkārt projektam ir labiekārtota, nožogota un apzaļumota teritorija, kurā ierīkots moderns un mājīgs bērnu laukums.

Plašāka informācija pieejama šeit

 

“Riverstone Residence“: jauns dzīvojamo māju komplekss Ķīpsalā

Dzīvojamo māju komplekss “Riverstone Residence“, kura pirmās trīsstāvu mājas būvniecība tika uzsākta pirms diviem gadiem, atradīsies klusajā un mierīgajā Ķīpsalā (Ķīpsalas iela 49, Rīga). Jaunajā projektā, ko kopumā veidos sešas ēkas, tiks radīti kvalitatīvi un komfortabli divu līdz piecu istabu dzīvokļi platībā no 56 līdz 144 kvadrātmetriem, kas patiks gan mazākām, gan lielākām ģimenēm. Mūsdienīgajiem mājokļiem paredzētas lielas terases vai balkoni, un tos varēs iegādāties gan ar baltu, gan ar pilnu apdari. 

Līdzīgi kā citos “YIT“ attīstītajos mājokļu projektos, arī “Riverstone Residence“ tiks izveidoti ne tikai omulīgi dzīvokļi, bet arī sakārtota apkārtējā vide. Domājot par iedzīvotāju ērtībām, ēkā paredzēta pazemes autostāvvieta trīs mašīnām, bet vēl astoņas autostāvvietas plānots izveidot pagalmā. Projekta pagrabstāvā atradīsies arī divas nelielas noliktavas telpas, kur mājas iedzīvotāji par papildu samaksu varēs glabāt savas personīgās mantas. Savukārt labiekārtotajā, izgaismotajā un zaļajā kompleksa teritorijā būs bruģēti ceļi, apstādījumi, kā arī bērnu laukums, kurā tiks izvietotas rotaļu iekārtas bērniem vecumā no viena līdz desmit gadiem. 

Plašāka informācija pieejama šeit

 

“Priedes“: uzsākta dzīvokļu pārdošana projekta ceturtajā mājā

Ēku komplekss “Priedes“, kas atrodas priežu meža ielokā Pupuķu ielā 5, būs īstā vieta tiem, kuri ir meklē mājokli ārpus pilsētas centra, bet nevēlas dzīvot kādā no Rīgas mikrorajoniem. Kopumā projekta ietvaros paredzēts uzbūvēt četras piecstāvu ēkas ar 40 dzīvokļiem katrā no tām. Pirmo divu māju būvniecība jau ir pabeigta, trešo paredzēts nodot ekspluatācijā šī gada vasarā, bet ceturto, uzsākta dzīvokļu tirdzniecība, plānots pabeigt nākamā gada sākumā. Ēkā pieejami divu un trīs istabu dzīvokļi platībā no 49 līdz 64 kvadrātmetriem un pilnu iekšējo apdari. 

Jaunajām ģimenēm paredzētais projekts izvietots stratēģiski nozīmīgā vietā, kas ērti sasniedzama gan no Rīgas centra, gan Ziepniekkalna vai Ķekavas puses. Tā labiekārtotajā teritorijā paredzētas velosipēdu novietnes un virszemes autostāvvietas, bet iespējams izvēlēties arī kādu no 44 pazemes autostāvvietām. Padomāts arī par mazākajiem projekta iemītniekiem, jo kompleksa labiekārtotajā un apzaļumotajā teritorijā plānots plašs bērnu rotaļu laukums. 

Plašāka informācija pieejama šeit

 

“Biķerziedi“: uzsākta dzīvokļu pārdošana projekta sestajā mājā

Dzīvojamo māju komplekss “Biķerziedi“ ir viens no veiksmīgākajiem “YIT Celtniecība“ projektiem Rīgā. Tas novietots stratēģiski izdevīgā vietā Teikā (Biķernieku iela 16A) – vienā no Rīgas vēsturiski viszaļākajiem rajoniem, kas var lepoties ar teicamu sabiedrisko transportu kustību un patiesi labu infrastruktūru. Kopumā projekta ietvaros plānots uzbūvēt sešas dzīvojamās ēkas. Piecas no tām ir pabeigtas un apdzīvotas, bet nupat uzsākta arī sestās mājas būvniecība, kas būs noslēdzošā kārta šajā projektā. Tajā būs pieejami 90 vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar pilnu apdari un balkonu vai terasi, kuri jau ir pieejami pārdošanā. 

Jaunajos projektos "Domino" un "Midtown Apartments" trīsistabu dzīvokļiem īpaši izdevīgas cenas! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Labiekārtotā un apzaļumotā “Biķerziedu“ kvartāla teritorijā būs izvietota zona ar bērnu rotaļu laukumu, kurā iekļauta smilšu kaste, rotaļu komplekss, kā arī soliņi. Līdzīgi kā citos “YIT Celtniecība“ projektos, arī “Biķerziedos“ dzīvokļu īpašniekiem tiks piedāvāta iespēja iegādāties pazemes vai virszemes autostāvvietas. 

Plašāka informācija pieejama šeit.

 

City24.lv iesaka:

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24.lv

Publicēts 05.05.2017