Ievietot sludinājumu

Biznesa un IT uzņēmums Accenture paplašinās un pārceļas uz Jauno Teiku

HANNER uzņēmumu grupas attīstītais Jaunās Teikas rajons top par Rīgas IT un tehnoloģiju centru - par tā biroju ēkas «Teodors» enkura nomnieku ir kļuvis lielākais biznesa un informācijas tehnoloģiju uzņēmums Latvijā Accenture

Biznesa un IT uzņēmums Accenture paplašinās un pārceļas uz Jauno Teiku - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Meklējot jaunās biroja telpas, mēs iepazināmies ar aktuālākajiem pētījumiem par modernu darba organizāciju un darba vidi. Mūsdienīga biroja pamatā ir izpratne par produktivitāti ietekmējošiem faktoriem, darba tirgus tendencēm un tā saucamās Z paaudzes darba stilu, modernajām tehnoloģijām un ergonomiku. Darbiniekiem arvien būtiskāka ir  vajadzība socializēties, apmainīties ar zināšanām un idejām. Tāpēc mūsu birojā ar 450 darbiniekiem būs plaša, mājīga kafejnīca un vairākas atpūtas zonas. Tāpat tiks iekārtotas vairākas telpas kopā strādāšanai, kā arī klusākas telpas, kur nodoties darbam, noslēgties vai vienkārši “uzlādēt baterijas“,“ stāsta Inga Zvaigzne, Accenture Nekustamā īpašuma vadītāja Latvijā.

Pēdējo desmit gadu laikā, investējot vairāk nekā 85 miljonus eiro, Jaunā Teika ir kļuvusi par vienu no lielākajiem, modernākajiem rajoniem strādāšanai un dzīvošanai Rīgā. Biroju ēku Valters, Teodors un Henrihs kopējā platība pārsniedz vairāk nekā 50 tūkstošus kvadrātmetru, nodrošinot pārdomātu, ergonomisku un ērtu vidi darbam. Īpaša uzmanība pievērsta arī ainavu arhitektūrai, veidojot dārzus, kas zied no agra pavasara līdz vēlam rudenim, ierīkojot strūklaku, kuras ūdens skaņās klausoties, atgūt spēkus pēc darba dienas, kā arī dažādas citas, ikdienas ritmā tik nepieciešamas atpūtas zonas.

Mindaugas Valcukas, Hanner uzņēmumu grupas

valdes loceklis: “Mēs varam lepoties, ka Rīgā esam izveidojuši tehnoloģiju un IT biznesa centru, kas ir līdzvērtīgs citiem Eiropā. Piemēram, Parīze var lepoties ar Station F, Maskava ar Technopolis rajoniem, savukārt mēs esam pārliecināti, ka Jaunā Teika kļūs par labāko vieta Rīgā, kur IT uzņēmumiem un jaunuzņēmumiem augt un attīstīties. Darba vide ir veidota tā, lai veicinātu radošu un inovatīvu darbu. Līdzās jau esošajiem top IT un tehnoloģiju uzņēmumiem, kā piemēram, Tieto un Rubylight, nu arī Accenture  ir izvēlējušies saukt Jauno Teiku par savām mājām“.

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

HANNER

Publicēts 06.10.2017