Ievietot sludinājumu

Iepazīsties - nekustamo īpašumu attīstītāja "YIT Celtniecība" jaunie projekti Daugavas kreisajā krastā!

Jauno projektu kampaņas «Karstie piedāvājumi» ietvaros iepazīstinām ar Daugavas kreisā krasta jeb Pārdaugavas jaunajiem projektiem: priežu meža ieskauto dzīvojamo māju kompleksu «Priedes» un daudzdzīvokļu namu «Domino», kas atrodas mierpilnai dzīvei lieliski piemērotajā Šampētera rajonā. 

Iepazīsties - nekustamo īpašumu attīstītāja "YIT Celtniecība" jaunie projekti Daugavas kreisajā krastā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Priedes – dzīvesvieta priežu meža ielokā

Dzīvojamo māju komplekss “Priedes“ (Pupuķu iela) atrodas Bišumuižā, gandrīz pie pašas Rīgas robežas, kas nodrošina ne tikai mierīgu, zaļu un drošu vidi, bet arī labi attīstītu infrastruktūru. Priežu meža ieskautā jaunā projekta ietvaros kopumā paredzēts uzbūvēt četras piecstāvu ēkas (dzīvokļu pārdošana ceturtajā mājā jau ir uzsākta), kurās būs 160 ērti, funkcionāli un klientu vajadzībām atbilstoši dzīvokļi platībā no 49 līdz 65 kvadrātmetriem. Mājokļi ir projektēti ar lieliem logiem un plašiem balkoniem, no kuriem paveras skats uz zaļo apkārtni, un pārdošanā tie tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Divistabu dzīvokļiem Pupuķu ielā 9 un Pupuķu ielā 11 cenā iekļauta virtuves iekārta!  Atrašanās vietas, dabas tuvuma, pārdomāto dzīvokļu, labiekārtotās apkārtnes, kā arī pievilcīgās cenas dēļ, “Priedes“ ir viens no pircēju iecienītākajiem Daugavas kreisā krasta projektiem.

Plašāku informāciju meklē “Karstie piedāvājumi“ kampaņas lapā.

 

Iepazīsties - nekustamo īpašumu attīstītāja "YIT Celtniecība" jaunie projekti Daugavas kreisajā krastā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Domino – dzīvesvieta mierpilnā vidē

Daudzdzīvokļu nams “Domino“ (Stendes iela 5) atrodas Šampētera dzīvojamo māju rajonā, kas ir mūsdienu klienta vēlmēm atbilstoša vieta, kur baudīt mierpilnu dzīvi. Projektā pieejami plaši un komfortabli saplānoti divu līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 49 līdz 94,4 kvadrātmetriem, kas pārdošanā tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Lielākā daļa no projekta dzīvokļiem jau ir pārdoti un apdzīvoti, tomēr vēl ir iespējams paspēt kļūt par vienu no nama iemītniekiem. Kvalitatīvi, ērta plānojuma dzīvokļi, lieliska atrašanās vieta, energoefektivitāte, zaļš skats, kas paveras no balkona, sirsnīgi kaimiņi un klusa, labiekārtota apkārtne ir vien daži no iemesliem, kādēļ savu jauno mājokli iegādāties tieši projektā “Domino“. Īpašais piedāvājums – pēdējais četristabu dzīvoklis + pazemes autostāvvieta + virtuves iekārta par 130 000 EUR. Piedāvājums spēkā līdz 31.10.2017. 

Plašāku informāciju meklē “Karstie piedāvājumi“ kampaņas lapā.

 

City24.lv iesaka:

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 09.10.2017