Ievietot sludinājumu

Rīgā ievērojami palielinājies dzīvokļu piedāvājums

Rīgas mikrorajonos dzīvokļu piedāvājums atkal jau bija pārliecinoši augstāks nekā pērn, jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā norāda nekustamo īpašumu kompānija «Arco Real Estate». Augustā bija novērojams būtisks dzīvokļu piedāvājuma pieaugums.

Rīgā ievērojami palielinājies dzīvokļu piedāvājums - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

2018. gada augustā dzīvokļu piedāvājums Rīgā kopumā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, palielinājās par 4%. Savukārt piedāvājumu skaits kompānijas analizētajos lielākajos Rīgas mikrorajonos samazinājies par 6%. Salīdzinot ar 2017. gada augustu, dzīvokļu piedāvājums bija lielāks: kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija lielāks par 2%, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums bija lielāks par 8%.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, var secināt, ka vislielākais piedāvājumu skaits augustā bija Purvciemā. Savukārt vismazākais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī Rīgas mikrorajonos dzīvokļu piedāvājumu skaits gan palielinājās, gan samazinājās. Augustā dzīvokļu piedāvājums visbūtiskāk palielinājās Juglā (+ 30%), turpretī Vecmīlgrāvī tas visbūtiskāk samazinājās (- 7%).

Analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Mežciemā un Āgenskalnā. Turpretī Pļavniekos piedāvājumu skaits bija proporcionāli vismazākais.

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv ! 

Arco Real Estate

Publicēts 11.09.2018