Ievietot sludinājumu

Jūnijā Klientu dienās aicina iepazīt gleznaino projektu Saliena

Mūsdienīgā kompleksa Saliena attīstītāji aicina izmantot lielisku iespēju: divās jūnija nedēļas nogalēs (10.un 11.jūnijā, kā arī 17.un 18.jūnijā) no plkst. 11.00 līdz 16.00 Klientu dienu ietvaros apciemo un iepazīsti Salienu (Piņķi, Babītes novads), lai iegādātos īpašumu perfektā vietā starp Rīgu un Jūrmalu. 

Jūnijā Klientu dienās aicina iepazīt gleznaino projektu Saliena - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Salienā pieejami dažādām prasībām, gaumēm un iespējām atbilstoši mājokļi gan lielākām, gan mazākām ģimenēm, tāpēc Klientu dienās laipni gaidīts būs ikviens interesents, kurš vēlētos uzzināt vairāk par iespējām dzīvot šajā miera un dabas ieskautajā Pierīgas kompleksā. 

Salienas attīstītāji stāsta, ka Klientu dienu laikā interesentiem tiks parādīta Salienas komfortablā dzīves telpa, kurā apvienots plašums, daba, klusums un drošība. Sanākušajiem būs iespēja iepazīt, izstaigāt un rezervēt vēl kādu no pēdējiem lielajiem ģimenes apartamentiem projektā Saliena Golf Apartments, kas atrodas pie skaistā Salienas Dārza parka ar strūklaku. Tāpat klienti varēs saņemt informāciju par pašu jaunāko Salienas projektu Park Apartments, interesentiem būs iespēja apskatīt projekta vizualizācijas, novērtēt vietu, kur tas tiks būvēts, kā arī jau rezervēt kādu no projekta dzīvokļiem. 

Jūnijā Klientu dienās aicina iepazīt gleznaino projektu Saliena - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Salienas Golfa Apartamentos Jūsu ģimenei būs pieejams tikai labākais: lieli apartamenti ar skatu uz gleznaino Dārza Parku ar strūklaku, kas pārdošanā tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Trīsstāvu mājā ir pieejami pēdējie astoņi plaši, rūpīgi izplānoti dzīvokļi, kas būs piemēroti lielām ģimenēm, kā arī tiem, kuriem patīk lielas platības. Augšējo stāvu dzīvokļiem ir balkoni ar skatu uz ainavisko Salienas Dārza parku ar strūklaku, savukārt pirmajos stāvos vēl ir pieejami arī apartamenti ar terasēm, kas saplūst ar šo privāto parku, tādējādi dodot apartamentu iemītniekiem  iespēju ik dienas ģimenes, draugu vai citu Salienas kaimiņu lokā baudīt skaistas dabas ainavas.

Savukārt Saliena Park Apartments atradīsies starp diviem Salienas parkiem – plašo Dārza Parku un Augļudārzu. Rūpīgi iekoptajā Dārza Parkā iekārtots bērnu spēļu laukums, plašas pastaigu takas un dīķis ar strūklaku, savukārt Augļudārzs piemērots nesteidzīgai atpūtai ar draugiem un ģimeni – tajā ierīkota īpaša ugunskura vieta un vieta grilēšanai brīvā dabā. 

Jūnijā Klientu dienās aicina iepazīt gleznaino projektu Saliena - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Projekta ietvaros kopumā paredzēts uzbūvēt četras trīsstāvu dzīvokļu mājas ar 22 rūpīgi izstrādātiem dzīvokļiem katrā no tām. Dzīvokļiem būs viena līdz trīs guļamistabas, balkons vai terase pirmajā stāvā, un tie pārdošanā tiks piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Lai mājvietas iekārtošanu padarītu vienkāršāku, arhitekti ir izstrādājuši trīs dažādus interjera dizaina konceptus, kas veidoti ar Zviedrijas IKEA mēbelēm un dizaina elementiem. Dzīvokļa pircējs var izvēlēties sev vēlamo stilu un ērti iegādāties mēbeles IKEA, izmantojot jau atlasītus mēbeļu kodus. Līdz ar to pircējs var būt drošs, ka izvēlētās mēbeles būs atbilstošas jaunās mājvietas izmēram un ieturētajai stila līnijai.

Nekustamo īpašumu projekts Saliena atrodas unikālā vietā starp Rīgu un Jūrmalu, vien 8 kilometru attālumā no starptautiskās lidostas “Rīga“. Šeit 450 hektāru lielā platībā tiek attīstīts mūsdienīgs koncepts ar augstvērtīgu dzīvojamo, darba un izklaides vidi, kurā ir vai plānots iekļaut dzīvošanas zonas, komercplatības, izglītības, bērnu un sporta iestādes, kā arī atpūtas un izklaides centrus.

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24.lv

Publicēts 07.06.2017