Ievietot sludinājumu

Jaunajā projektā River Breeze Residence notiks Klientu diena

Nekustamo īpašumu uzņēmums Baltic Sotheby's International Realty ielūdz 26.septembrī Klientu dienas ietvaros klātienē iepazīties ar augstas klases dzīvokļu projektu «River Breeze Residence», kas atrodas pašā Daugavas krastā, Klīversalā, Kuģu ielā 28.

Jaunajā projektā River Breeze Residence notiks Klientu diena - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

26.septembrī, plkst. 15.00 notiks Klientu diena jaunajā augstas klases projektā River Breeze Residence. Jums būs lieliska iespēja uzzināt visu aktuālāko informāciju par projektu un apskatīt dzīvē vienu no labākajiem topošajiem mūsdienu arhitektūras projektiem.

Jautājumi un pieteikšanās pa tālruni +371 29 17 17 47 vai e-pastā: [email protected].

Tikšanās vieta: Kuģu iela 26.

Esi pirmais, uzzini vairāk un apskati savu jauno mājvietu!

Par River Breeze Residence

Piedāvājumā pieejami 49 mūsdienīgi dzīvokļi ar skatu uz Vecrīgas panorāmu un torņiem. Dzīvokļu platība no 56 m² līdz 316 m², katram dzīvoklim ir plaša terase. Pirmajā stāvā dzīvokļi veidoti town house stilā divos līmeņos. Tiem ir privāta, norobežota ārtelpa, kas palīdz radīt privātmājas sajūtu pašā Rīgas centrā. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pabeigtu apdari, kurā izmantoti mūsdienīgi materiāli no Itālijas un Vācijas ražotāju jaunākajām kolekcijām. Mikroklimata uzturēšanai katrā dzīvoklī ierīkota moderna ventilācijas sistēma un gaisa kondicionēšanas iekārtas, kuras saimnieks varēs regulēt pēc savām vēlmēm. Iedzīvotāju ērtībām ēkas pagrabstāvā ir pieejamas privātas noliktavas telpas, kā arī divu līmeņu pazemes autostāvvieta, kas ļaus saglabāt ēkas apkārtējo vidi brīvu no automašīnām.

Ēkas vizuālajā tēlā ir manāms mūsdienu arhitektūras pieskāriens, kas radīts izmantojot modernākos un tehnoloģiski progresīvākos materiālus un būvniecības metodes. Neatsveramu vērtību projektam piešķir skats, kas paveras uz gleznaino vecpilsētas siluetu.

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

Baltic Sotheby’s International Realty

Publicēts 25.09.2017