Ievietot sludinājumu

Nāc uz izstādi "Realty & Investment 2017" un izvēlies nekustamo īpašumu gudri!

Lai izvērtētu visus aspektus atbildīgajā nekustamā īpašuma iegādes procesā, jādodas uz izstādi «Realty & Investment», kas no 19. līdz 22. oktobrim notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādē varēs konsultēties ar Latvijā liekāko nekustamā īpašuma aģentūru speciālistiem un rast atbildes labākā lēmuma pieņemšanai.

Nāc uz izstādi "Realty & Investment 2017" un izvēlies nekustamo īpašumu gudri! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Lai arī daudz informācijas var iegūt internetā, nekas nespēj aizstāt individuālu sarunu ar pieredzējušu jomas darbinieku. Tādēļ šogad “Realty & Investment“ īpaša loma tiks atvēlēta bezmaksas konsultācijām ar nekustamo īpašumu profesionāļiem un aģentiem, kas izstādē būs sastopami divtik lielā skaitā.  

“Turpinām attīstīties –  izstādē  ir palielinājies ne tikai nekustamā īpašuma uzņēmumu skaits, bet arī banku īpatsvars, kas apmeklētājiem piedāvās plašu nekustamā īpašumu klāstu, kā arī daudzpusīgu speciālistu konsultācijas iespējas,“ komentē “Realty & Investment“ vadītājs Kristaps Jēkabsons

Izstādes sortimentā būs visdažādākie projekti, sākot no īres dzīvokļiem vēsturiskajā Rīgas centrā līdz jaunajiem projektiem. Šogad izstādē par nekustamajiem īpašumiem Baltijas valstīs informēs  nekustamo īpašumu aģentūras “Ober Haus Real Estate Latvia“ pārstāvji, efektīvākos apsaimniekošanas risinājumus piedāvās “Amberhousing“ speciālisti, jaunas dzīvojamās platības prezentēs dzīvojamo māju kompleksi  “Saliena“ un  “Zirņu sala“, bet par mājokļu kredītiem informēs “Luminor banka“. Pirmo gadu izstādē piedalīsies nekustamo īpašumu projekts “Slokas 31“, “Jamera“ un “Starlex“, kuras stiprā puse ir daudzveidīgs nekustamā īpašumu tirgus piedāvājums. 

Par iespēju piedalīties izstādē sazinieties ar projektu vadītāju Kristapu Jēkabsonu ([email protected]; mob tel 22018029) .

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Sekojiet līdzi jaunumiem izstādes  mājaslapā un sociālajā tīklā Facebook

Vienlaikus Ķīpsalā notiks arī būvniecības, remonta un interjera izstāde “Māja.Dzīvoklis 2017“ un starptautiskā enerģētikas, energoefektivitātes, infrastruktūras un vides tehnoloģiju izstāde “Vide un enerģija 2017“. Visu izstāžu apmeklējums – ar vienu ieejas biļeti!

Izstādes darbalaiks: 

19.–22. oktobrī no 10.00 līdz18.00; 22. oktobrī no 10.00 līdz 17.00.

Ieejas biļešu cenas: 

Ieejas biļete – 6  EUR

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem, skolēniem – 4 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1+3) – 13 EUR

Biļetes var iegādāties arī internetā.

Autostāvvieta – 4 EUR.

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

BT 1

Publicēts 16.10.2017