Ievietot sludinājumu

Ideāla alternatīva sērijveida dzīvokļiem: apskatei pieejamas Ķengaraga jaunceltnes

Sestdien, 25. novembrī Atvērto durvju dienas maratona ietvaros no plkst. 11.00 līdz 16.00 interesenti laipni gaidīti jaunajos projektos plaukstošajā Ķengaraga apkaimē. Apskatei pieejami vietējā pircēja maciņam ļoti draudzīgi mājokļi projektā «Prūšu 4»  un ģimeņu vajadzībām atbilstošs projekts «Doles mājas» tirdzniecības centra «Dole» tuvumā. 

“Prūšu 4“ - ekonomiski dzīvokļi ar pilnu apdari 

Ideāla alternatīva sērijveida dzīvokļiem: apskatei pieejamas Ķengaraga jaunceltnes - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsEkonomiskās klases jaunajā projektā Prūšu ielā 4 pircējiem piedāvā 297 vienas līdz četru istabu dzīvokļus platībā no 29 līdz 101 kvadrātmetram. Dzīvokļu cenas: sākot no 38 200 eiro, par atsevišķu samaksu ir iespējams iegādāties kādu no 292 autostāvvietām. Mājokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari, iebūvētu virtuvi, santehniku un mēbelēm, un tie ir pilnībā gatavi iemītnieku uzņemšanai.

Ķengaraga apkaimē ir labi attīstīta pilsētas infrastruktūra: tuvumā atrodas veikali, iepirkšanās centri, skolas, bērnudārzi, ārstniecības un citas iestādes. Viegli pieejams ir arī visu veidu sabiedriskais transports. 

“Doles mājas“ - ģimenēm draudzīga mājvieta drošā vidē

Ideāla alternatīva sērijveida dzīvokļiem: apskatei pieejamas Ķengaraga jaunceltnes - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekts “Doles mājas“ (Bultu iela 2) sastāv no divām piecstāvu ēkām ar 58 saulainiem, mūsdienīgiem un funkcionāliem divu līdz četru istabu dzīvokļiem. Teritorijā ir labiekārtots zaļš pagalms ar virszemes autostāvvietu, bērnu laukumu un vairākām rotaļu iekārtām, kā arī mājīga atpūtas zona ar dažādiem apstādījumiem un soliņiem. Domājot par bērnu drošību, rotaļu laukums novietots iekšpagalmā starp mājām, kas ir labi pārredzams no dzīvokļu logiem. Tāpat projekta apkaime piedāvā neskaitāmas sporta un aktīvās atpūtas iespējas, tuvumā atrodas vairāki sporta klubi, kā arī Ķengaraga promenāde un parks. 

Tuvējā apkārtnē ir arī visa ģimenēm nepieciešama infrastruktūra - bērnu dārzi, skolas, sabiedriskā transporta pieturas, nelieli pārtikas veikali un lielāki iepirkšanās centri. Zīmīgi, ka tuvāko gadu laikā projekta iemītnieku izklaides un iepirkšanas iespējas papildinās jaunais tirdzniecības centrs “Akropole“.

 

City24.lv iesaka:

IEPAZĪSTIES AR JAUNO PROJEKTU MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM UN PIESAKIES ATVĒRTO DURVJU APMEKLĒJUMIEM!

City24

Publicēts 16.11.2017