Ievietot sludinājumu

Atvērto durvju dienas maratonā interesenti varēs iepazīt "Riverstone Residence" - jaunu projektu Ķīpsalā

Šī gada 25.novembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 norisināsies Atvērto durvju dienas maratons, kura ietvaros potenciālajiem mājokļu pircējiem būs iespēja apmeklēt un apskatīt arī jaunā Ķīpsalas projekta «Riverstone Residence» pirmo māju. 

Atvērto durvju dienas maratonā interesenti varēs iepazīt "Riverstone Residence" - jaunu projektu Ķīpsalā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjektā “Riverstone Residence“, ko attīsta būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs “YIT Celtniecība“, pieejami 10 mūsdienīgi, kvalitatīvi un komfortabli divu līdz piecu istabu dzīvokļi platībā no 56,1 līdz 143,6 kvadrātmetriem. Dzīvokļi ir ar balkoniem vai terasēm, un pārdošanā tie tiek piedāvāti gan ar balto, gan pilno apdari. 

Ēkā ir pazemes autostāvvieta, vietas automašīnām ir arī projekta pagalmā. Pagrabstāvā ierīkotas noliktavas telpas personīgo mantu novietošanai. Gan autostāvvietas, gan noliktavas mantu glabāšanai iespējams iegādāties par papildu samaksu. Teritorija ir izgaismota un apzaļumota, tajā ierīkots rotaļu laukums.

“Riverstone Residence“ atšķiras no citiem uzņēmuma attīstītajiem un zināmajiem projektiem. Projekts, kas atrodas unikālā, viegli sasniedzamā un mierpilnā vidē tuvu vecpilsētai un pilsētas centram, būs piemērota dzīvesvieta vietējiem Rīgas iedzīvotājiem - prasīgiem, izglītotiem, augsta līmeņa vadītājiem vai uzņēmumu īpašniekiem ar vai bez ģimenes, kas zina un novērtē Ķīpsalas vēsturisko vērtību, kā arī priekšrocības, ko tā sniedz, izvēloties to kā piemērotu vietu dzīvošanai.

 

City24.lv iesaka:

IEPAZĪSTIES AR JAUNO PROJEKTU MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM UN PIESAKIES ATVĒRTO DURVJU APMEKLĒJUMIEM!

City24

Publicēts 16.11.2017