Ievietot sludinājumu

Mājokļu pircējus ielūdz apmeklēt jaunos projektus Rīgas centrā

Šī gada 25.novembrī no plkst.11.00 līdz 16.00 norisināsies Atvērto durvju dienas maratons, kad vienā dienā un laikā vairāki jaunie projekti Rīgā un Pierīgā vērs vaļā durvis potenciālajiem īpašumu pircējiem. Pasākuma ietvaros interesenti būs laipni gaidīti arī piecos jaunajos projektos Rīgas centrā – unikāla izskata namā «Quadrus», mazapbūves projektā «Skanstes Parks», gaumīgo dzīvokļu namā «Midtown Apartments», UNESCO mantojumā iekļautajā «Afreda Apartments» un renovētā namā Brīvības ielā 161.

“Quadrus“ – unikāls projekts Rīgas klusajā centrā

Mājokļu pircējus ielūdz apmeklēt jaunos projektus Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSlavenā un goldalgotā arhitekta Gata Didrihsona radītais “Quadrus“ (Valkas iela 4) atrodas Rīgas vēsturiskā centra ekskluzīvākajā daļā. Unikāla izskata namā ir vien 10 dzīvokļi, kas tā iemītniekiem garantē patīkami savrupu un mierīgu dzīves telpu. Gaišie, plašie un funkcionālie mājokļi, kuru platība ir no 63 līdz 108 kvadrātmetriem, ir ar augstiem griestiem un logiem visas sienas augstumā, no kuriem atsedzas skats uz apkārtējām klusā centra ielām un Viesturdārzu.


 

“Skanstes Parks“ - dzīvoklis ar parku

Mājokļu pircējus ielūdz apmeklēt jaunos projektus Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekts “Skanstes Parks“ (Grostonas iela 12), kas top par Rīgas moderno centru dēvētajā Skanstes apkaimē, ir iecerēts kā mazapbūves projekts ar trim sešstāvu ēkām, kurās kopumā būs 138 dzīvokļi. Projektā ideālu mājokli spēs atrast gan mazākas, gan lielākas ģimenes ar bērniem, jo piedāvājumā ir divu līdz piecu istabu dzīvokļi platībā no 60 līdz 150 kvadrātmetriem.


 

“Midtown Apartments“ - gaumīgs dzīvokļu nams Rīgas vēsturiskajā centrā

Mājokļu pircējus ielūdz apmeklēt jaunos projektus Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDaudzdzīvokļu nams “Midtown Apartments“ atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā (Hospitāļu iela 39) un sevī apvieno vairākus pircējam nozīmīgus faktorus, piemēram, mājokļa kvalitāti, atrašanās vietu un attīstītu infrastruktūru. Projektā pieejami vēl tikai 14 vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari, kvalitatīvu santehniku un modernu skandināvu stila dizaina interjeru.


 

“Alfreda Apartments“ - UNESCO mantojumā iekļauts apartamentu komplekss

Mājokļu pircējus ielūdz apmeklēt jaunos projektus Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsUNESCO mantojumā iekļautais apartamentu komplekss “Alfreda“ (Alfrēda Kalniņa iela 6) ir pilnībā renovēts, iegūstot jaunas komunikācijas, bet tajā pašā laikā saglabājot vēsturiskās iezīmes un vērtības. Māja sastāv no 36 apartamentiem platībā no 57 līdz 154 kvadrātmetriem. Dzīvokļi ir aprīkoti ar kamīniem, daudziem no tiem ir pieejami balkoni, no kuriem paveras skaists skats uz vecpilsētu.


 

Brīvības 161 - kvalitatīvi mājokļi klasiskā Rīgas centra namā

Mājokļu pircējus ielūdz apmeklēt jaunos projektus Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsŠogad pilnībā renovēts

1934.gadā celts namīpašums Brīvības ielā 161, kā projektu savulaik izstrādājusi izcilā arhitekte Lidija Hofmane-Grīnberga. Ēkā pieejami jauni un mūsdienu prasībām atbilstoši vienas līdz trīs istabu dzīvokļi platībā no 33 līdz 73 kvadrātmetriem. Mājokļi ir rūpīgi atjaunoti – ir saglabāti vēsturiskie griestu noapaļojumi, klasiskā stila iekšdurvis, bet grīdas sedz ozola parkets.


 

City24.lv iesaka:

IEPAZĪSTIES AR JAUNO PROJEKTU MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM UN PIESAKIES ATVĒRTO DURVJU APMEKLĒJUMIEM!

  
  <script src="//kp.city24.lv/resources/kp.js" async="" defer=""></script>

City24

Publicēts 21.11.2017