Ievietot sludinājumu

Norvēģijas bankas DNB Bank ASA klientu servisa centrs atradīsies Jaunajā Teikā

Nākamā gada pirmajā pusgadā uz HANNER uzņēmumu grupas attīstīto Jaunās Teikas rajona biroja ēku Teodors pārcelsies lielākās Norvēģijas bankas DNB Bank ASA klientu servisa centrs. Līdz ar to papildinot zināmāko pasaules uzņēmumu pārstāvniecību klāstu, kas par savām mājvietām izvēlējušies Jauno Teiku.

Norvēģijas bankas DNB Bank ASA klientu servisa centrs atradīsies Jaunajā Teikā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Aija Āboltiņa-Āboliņa, DNB Bank ASA pārvaldes vadītāja: "Mēs strādājam dinamiskā vidē - augam, attīstāmies un paplašinām klientiem sniegto pakalpojumu klāstu. Līdz ar to radās nepieciešamība pēc plašākām biroja telpām Rīgā. Esam priecīgi pievienoties Jaunās Teikas nomnieku pulkam - no nākamā gada organizēsim savu darbu jaunā, sakārtotā un mūsu darba vajadzībām īpaši piemērotā vidē. DNB Bank ASA servisa centrs, kurš atradīsies Jaunajā Teikā, apkalpos lielākās Norvēģijas bankas - DNB

    klientus tieši no Rīgas."

DNB Bank ASA klientu servisa centrs atradīsies ēkā Teodors. Birojs tiks izvietots trijos stāvos, kopumā iekārtojot 292 darba vietas.

Mindaugas Valuckas, HANNER uzņēmumu grupas valdes loceklis: "Mēs esam gandarīti par pasaules lielāko zīmolu uzticību Jaunās Teikas idejai - nodrošināt ērtu un mūsdienīgu pilsētas rajonu, kurā vienlīdz labi sadzīvo gan iedzīvotāji, gan lielākie uzņēmumi un kuru ietver ērta un pārdomāta infrastruktūra, kas atbilst augstākajiem mūsdienu būvniecības standartiem. Mūsu nomnieki ir apliecinājums tam, ka ideja, Jauno Teiku veidot kā Baltijas tehnoloģiju un biznesa centru, gūst atzinību."

Deniss Kairāns, Colliers international vadītājs Latvijā: "Interese par Jauno Teiku no nomnieku puses aizvien pieaug. Jaunajā biroju kompleksā ienāk pazīstamas kompānijas, veidojot jaunu biznesa rajonu Rīgā. Patlaban esam jau iznomājuši 7000 no kopējās 16000 kvadrātmetru platības, sadarbības ietvaros piesaistot tādus uzņēmumus kā DNB Bank ASA un Accenture Latvija."

Pēdējo desmit gadu laikā, investējot vairāk nekā 85 miljonus eiro, Jaunā Teika ir kļuvusi par vienu no lielākajiem, modernākajiem rajoniem strādāšanai un dzīvošanai Rīgā. Biroju ēku Valters, Teodors un Henrihs kopējā platība pārsniedz vairāk nekā 50 tūkstošus kvadrātmetru, nodrošinot pārdomātu, ergonomisku un ērtu vidi darbam. Īpaša uzmanība pievērsta arī ainavu arhitektūrai un apkārtējā rajona infrastruktūras modernizēšanai un labiekārtošanai. Jaunās Teikas rajonu ieskaus dažādas atpūtas zonas un dārzi, kas ziedēs no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Iemītnieku ērtībai būs pieejamas 100 velo novietnes, 8 elektroauto uzlādes stacijas, sporta klubs, pusdienu restorāns, pasākumu zāle u.tml. 

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

HANNER

Publicēts 14.12.2017