Ievietot sludinājumu

“Apella“ izsludina izdevīgāko piedāvājumu nekustamo īpašumu tirgū

Nekustamo īpašumu aģentūra «Apella» gada nogalē nāk klajā ar pārsteidzoši izdevīgu programmu «Īrē un uzkrāj». Tās ietvaros ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem iespējams iegūt īpašumā kādu no 12 brīvajām rindu mājām Mārupē, ciematā Veczariņi. 

Apella izsludina izdevīgāko piedāvājumu nekustamo īpašumu tirgū - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Īpaši pievilcīgas šīs mājas padara to ērtā atrašanās vieta, dizaineru veidotā mūsdienīgā iekšējā apdare, kā arī zemākā cena par kvadrātmetru esošajā nekustamo īpašumu tirgus piedāvājumā. Labiekārtota ciemata teritorija, iežogota zaļā zona līdzās katrai mājai, strauji attīstošās apkārtnes infrastruktūra – šo iemeslu dēļ Veczariņu mājas ir vienas no pieprasītākajām starp visiem "Apella" piedāvājumiem.

Māju virtuves aprīkotas ar mūsdienīgu sadzīves tehniku, un pēc pasūtītāja vēlmēm iespējama arī mēbeļu uzstādīšana.

Jāatzīmē, ka nekustamo īpašumu cenas pašlaik ir ļoti pievilcīgas, un daudzi mājokļu pircēji steidz to izmantot. Programmas "Īrē un uzkrāj!" nosacījumi īpaši aktuāli ir jaunajām ģimenēm, jo tie paredz pirmo iemaksu vien septiņu procentu apmērā. Savukārt hipotekārajiem kredītiem tā ir līdz pat četrām reizēm augstāka – 15-20% no pirkuma summas.

Programmai "Īrē un uzkrāj!" Latvijas tirgū nav līdzinieku – tā ir vienīgā, kas sniedz iespēju sākt dzīvot personīgajā īpašumā, iemaksājot vien septiņus procentus no tā vērtības. Turpmāk pircējs ik mēnesi maksā fiksētu summu, puse no kuras tiek skaitīta kā īres maksa, bet otra puse tiek novirzīta uzkrājumā konkrētā īpašuma iegādei.

Tātad ir divas būtiskas priekšrocības: ikmēneša maksājums sākot no EUR 950, kas ir daudz mazāk nekā vienkārša īres maksa, un vienlaikus augošais uzkrājuma kapitāls. Kopumā rēķinot, ikgadējās iemaksas veido septiņus procentus no darījuma noslēgšanas brīdī noteiktās īpašuma cenas. Tādējādi jaunais īpašnieks katru gadu uzkrāj četrus procentus no sava mājokļa cenas, un nu jau pēc diviem gadiem uzkrājumu apjoms ir pietiekams hipotekāra kredīta noformēšanai.

Apskatiet savu jauno māju un tās plānojumu "dzīvajā"! Pierakstīties demo mājas apskatei iespējams, zvanot pa tālruni 27 000 400.

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

Apella

Publicēts 21.12.2017