Ievietot sludinājumu

Vieta jauniem sasniegumiem - Kalpaka bulvāris 10

Šī gada janvārī jau rakstījām par Kalpaka bulvārī esošo biznesa centru «Kalpaka 10» un tā lieliskajām priekšrocībām. Šoreiz vēlamies pastāstīt par jaunumiem, kā arī ar jau esošajiem nomniekiem, kuri varētu būt jūsu kaimiņi vai sadarbības partneri.

Vieta jauniem sasniegumiem - Kalpaka bulvāris 10 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Biznesa centrs “Kalpaka 10“ atrodas uz vienas no dzīvākajām Rīgas ielām, un no tā paveras fantastisks skats uz Esplanādi un Mākslas akadēmiju. 

Ēka pakāpeniski tiek aizpildīta ar dažādiem nomniekiem. Piemēram, pašlaik savu mājvietu pie mums ir atradusi autoskola “Einšteins“, SPA skola, kā arī informācijas tehnoloģiju (IT) kompānijas. Cokolstāvā sākot ar februāri atradīsies plaši pazīstamā dizaineru “Piparmētra“  un “Lotte’s Papīrlietas“ darbnīcas un veikali. 

Ja arī jūs vēlaties sev jaunu biroju šajā skaistajā namā, būsiet laipni gaidīti. 

Pašlaik vēl ir pieejamas 33 kvadrātmetru plašas telpas cokolstāvā ar atsevišķu ieeju, kas ir ideāli piemērotas privāta kioska atvēršanai. Klientu būtu pārpārēm, ņemot vērā gan to, ka biznesa centru “Kalpaka 10“ dienas laikā apmeklē daudzi autoskolas un SPA skolas skolnieki, gan visu apkārtējo ēku darbinieki. 

Tāpat ir pieejamas telpas birojiem sākot no 40 līdz 180 kvadrātmetriem. Telpas ir pirmajā, ceturtajā un piektajā stāvā. Nepieciešamības gadījumā ir iespējams iznomāt visu 5. stāvu, kura kopējā platība ir 412,5 kvadrātmetri. 

Vieta jauniem sasniegumiem - Kalpaka bulvāris 10 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Mēs uzskatām, ka mūsu biznesa centrs ir ideāli piemērots mūsdienu biznesa vajadzībām. Tā atrašanās pilsētas centrā dod plašas iespējas, izvēloties biznesa tikšanās vietas un apmeklējot valsts un pašvaldības iestādes. Kā arī, tas ir viegli pieejams ar sabiedrisko un privāto transportu. 

Pašlaik aktīvi strādājam pie lifta projektēšanas, kam ir plānotas divas durvis. Vienas no tām atvērsies galvenajā kāpņu telpā starp stāviem, otras - stāvu līmenī ar izeju tieši uz birojiem. Plānojot šo liftu, tiek domāts arī par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Ēkas dežurants, kurš ir pieejams 24 stundas diennaktī, vienmēr palīdzēs atrast nepieciešamo biroju vai sazināsies ar to, kā arī palīdzēs citos jautājumos.  Ēka apmeklētājiem ir atvērta no plkst. 8.00 līdz 23.00. 

Mūsu biroja centrs ir vienmēr atvērts jauniem klientiem. Pārvaldības kompānija SIA “MRM“ palīdzēs Jums radīt savu sapņu ofisu, kas atbilst Jūsu prasībām un vajadzībām. Zvaniet un piesakiet biroja apskati jau tagad! 

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

Jānis Lazdāns

Publicēts 05.02.2018