Ievietot sludinājumu

Gada sākumā Rīgā palielinājies dzīvokļu piedāvājumu skaits

Dzīvokļu piedāvājumam gadu mijā parasti ir tendence samazināties, tomēr 2018. gada janvārī lielākajos Rīgas mikrorajonos piedāvājums bija par 10 % augstāks nekā pērn gada sākumā, teikts nekustamo īpašumu kompānijas «Arco Real Estate» jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā. 

Gada sākumā Rīgā palielinājies dzīvokļu piedāvājumu skaits - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

2018. gada janvārī dzīvokļu piedāvājums Rīgā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, kopumā palielinājās par 5 %. Piedāvājumu skaits “Arco Real Estate“ analizētajos lielākajos Rīgas mikrorajonos janvārī arī palielinājās – šoreiz par 3 %. Salīdzinot ar 2017. gada janvāri, šī gada sākumā dzīvokļu piedāvājums bija lielāks: kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija lielāks par 8 %, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums bija lielāks par 10 %.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, var secināt, ka vislielākais piedāvājumu skaits janvārī bija Purvciemā, Ķengaragā un Imantā, savukārt vismazākais - Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī lielākajā daļā no Rīgas mikrorajoniem dzīvokļu piedāvājumu skaits palielinājās. “Arco Real Estate“ vēsta, ka janvārī dzīvokļu piedāvājums visbūtiskāk palielinājās Zolitūdē (+ 17 %). Turpretī Juglā tas visvairāk samazinājās (- 24 %).

Janvārī, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Mežciemā, bet vismazākais – Bolderājā. 

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

Arco Real Estate

Publicēts 14.02.2018