Ievietot sludinājumu

Jūrmalas “Jasmine Garden“ dzīve kūsā – pirmie iemītnieki ir klāt!

Pašā klusā Bulduru rajona sirdī jaunuzceltajā projektā – dzīvojamo māju kompleksā «Jasmine Garden», kas piedalās jauno projektu kampaņā Karstie piedāvājumi, jau gadu mijā sāka ievākties pirmie iemītnieki. Projekts sevi ir pierādījis jau  tapšanas stadijā, jo vēl pirms tā nodošanas ekspluatācijā 65% no piedāvātajām platībām jau bija pārdotas. Turklāt, kā uzsver uzņēmuma «LNK Properties» dzīvojamo īpašumu departamenta vadītāja Aleksandra Strode, dominējošā daļa darījumu noslēgta ar vietējiem pircējiem, kas liecina, ka Jūrmala ir kļuvusi pieejamāka Latvijas iedzīvotāju maciņiem un viņi steidz to izmantot. 

Jūrmalas Jasmine Garden dzīve kūsā – pirmie iemītnieki ir klāt! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Latvijā jau vairākās paaudzēs ir iesakņojusies tradīcija atpūsties savā vasarnīcā pie jūras. Tā ir bijis vienmēr, tomēr pēdējā laikā vietējā pircēja prasības attiecībā uz vasaras māju ir augušas. Priekšplānā izvirzījies tuvums pilsētai, kvalitāte un likviditāte. Jūrmalā ierobežoto zemes resursu dēļ vasarnīca vienmēr būs likvīds īpašums, ko varēs nodot mantojumā saviem bērniem un mazbērniem. Turklāt, šobrīd šis Latvijā atzītākais kūrorts ir pieejams arī vietējo iedzīvotāju investīcijām. Likumsakarīgi, ka ir parādījies jauns pircēju segments – vietējais iedzīvotājs, kurš iegādājas īpašumu Jūrmalā kā likvīdu vasaras rezidenci,“ novērojumos dalās A.Strode.

Tajā pašā laikā daudzi iegādājas apartamentus “Jasmine Garden“ kā pastāvīgu dzīvesvietu, jo pirmie iemītnieki sākuši iekārtoties tieši gadu mijā. Tas liecina, ka projekts būs apdzīvots ne tikai sezonas laikā, bet visu gadu. “LNK Properties“ pārstāve bieži saka klientiem: “Bulduri ir labākais Rīgas guļamrajons. Ceļš līdz pilsētas centram ir vien par četrām minūtēm ilgāks nekā no Imantas, bet dzīve tajā noris pavisam citā dimensijā.“ Grūti apstrīdēt - Jūrmalā tiešām valda miers, komforts un nesteidzīga dzīvesveida vide. 

Jūrmalas Jasmine Garden dzīve kūsā – pirmie iemītnieki ir klāt! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Projekta četrās atsevišķi stāvošajās trīsstāvu ēkās, kas atrodas Jasmīnu ielā un ir nodēvētas četru cildenu dārza jasmīnu šķirņu nosaukumos (Luisa, Patricia, Stephanie un Aurelia), nav divu vienādu dzīvokļu. Kā uzsver attīstītājs, šis nav tipveida īpašums. Tas netika veidots pēc šablona - pat vienāda stila dzīvokļos iekārtojums ir atšķirīgs gan plānojuma, gan apdares materiālu kompozīcijas ziņā. Tāpat katrā no apartamentiem ir ierīkotas individuālas virtuves. “Nav tā, ka kaimiņam ir tāds pats interjers,“ projektā realizēto filozofiju akcentē A.Strode. Katrs pircējs var rēķināties ar augstāko kvalitāti it visā. Dzīvokļos ir augsti griesti, vismaz divi sanmezgli pat mazākas platības dzīvokļos, vēl katrā īpašumā ir uzstādīti pasaulē atzītie JAGA radiatori un ierīkotas ekoloģiskas koka logu stikla paketes.

Jūrmalas Jasmine Garden dzīve kūsā – pirmie iemītnieki ir klāt! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJūrmalai raksturīgā mitruma dēļ, attīstītājs ēku ārējā apdarē apzināti izvairījās no ģipša vai kaļķa apmetuma izmantošanas. Tā vietā ēku fasāžu apdarē tika izmantoti ilgtspējīgi materiāli: īpašs, pēc jaunākām tehnoloģijām vecināts koks un augstas kvalitātes garenās flīzes. Izvēlētā apdare arī pēc daudziem gadiem nezaudēs kvalitāti un reprezentablu izskatu, neskatoties ne uz kādiem ārējiem apstākļiem.

“Priežu sila ieskautajā projektā “Jasmine Garden“ vēl pieejami tikai daži apartamenti, kur no plašajām terasēm paveras gleznains dabas skats, un to iegādes cena ir neapšaubāms likvīds. Tā ir vienreizēja iespēja Jūrmalas kontekstā – īpašums ar trīs guļamistabām tik pieejamā cenu kategorijā,“ pauž “LNK Properties“ dzīvojamo īpašumu departamenta vadītāja. Tāpat piedāvājumā vēl ir kompakti dzīvokļi jaunajiem pāriem un visiem vasaras māju tīkotājiem. 

Atrašanās vietas, likviditāte un konstrukcijas kvalitāte ir galvenās “Jasmine Garden“ priekšrocības. Ne mazāk svarīgs ieguvums ir zems nekustamā īpašuma nodoklis - daudzdzīvokļu mājai nav augsta kadastrālā vērtība, līdz ar to īpašuma uzturēšana nerādīs finansiālas grūtības. “Šī viennozīmīgi ir pārdomāta investīcija savā un savu tuvinieku nākotnē,“ pauž pārliecību A.Strode.

Jauno projektu kampaņas “Karstie piedāvājumi“ ietvaros tiek piedāvāta iespēja saņemt kreditēšanas piedāvājumu no SEB bankas. Saņemt piedāvājumu!

 

City24.lv iesaka:

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24; Foto: Jasmine Garden, Ēriks Božis

Publicēts 05.04.2018