Ievietot sludinājumu

Mājokļu pircējus ielūdz apskatīt “Jauno Teiku“, “Liepziedus“ un citus jaunos projektus

Atvērto durvju dienas maratonā, kas norisināsies šī gada 3.martā no plkst.11.00 līdz 17.00, potenciālie mājokļu pircēji tiek aicināti apmeklēt  arī vairākus jaunos projektus Daugavas labajā krastā. Interesentus uzņems “Jaunā Teika“, “Liepziedi“, “Tallinas 86 Apartments“, “Brīvības 161“ un “Prūšu 4“

“Jaunā Teika“ – nāc un izvēlies savējo!

Mājokļu pircējus ielūdz apskatīt Jauno Teiku, Liepziedus un citus jaunos projektus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunā Teika (Ropažu iela 14) ir gudrs rajons mūsdienīgiem pilsētniekiem, kurā tiek veidota cilvēka vajadzībām atbilstoša vide, kur viss svarīgais ir vien rokas stiepiena attālumā. Projektā pieejami dzīvošanai gatavi dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari, kurā izmantoti ilgtspējīgi un ekoloģiski augstākās kvalitātes materiāli. Lai izvairītos no neizmantojamām platībām, dzīvokļu telpu plānojums veidots ļoti pārdomāti un funkcionāli, dzīvokļu plānā ierēķinot vietu gan  sadzīvē nepieciešamajām mēbelēm, gan tehnikai.

 
“Tallinas 86 Apartments“ - augstas kvalitātes dzīvokļi vēsturiskā ēkā

Mājokļu pircējus ielūdz apskatīt Jauno Teiku, Liepziedus un citus jaunos projektus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsTallinas un Krāsotāju ielas stūrī tiek veikta brīnišķīgas pagājušā gadsimta ēkas rekonstrukcija, ekspluatācijā tā tiks nodota 2018.gada septembrī. Namā, kas celts pēc ievērojamā Latvijas arhitekta Jāņa Alkšņa projekta, būs pieejami 48 plaši un mājīgi dzīvokļi ar pilno apdari, kas paredzēti plašam pircēju lokam. Arhitektoniskā vērtība, ērta atrašanās vieta, augsta renovācijas kvalitāte un atbilstība mūsdienu dzīves standartiem – tieši tas veido Tallinas ielas 86 projekta unikalitāti.

 

“Liepziedi“ – pieejamākie dzīvokļi Rīgā

Mājokļu pircējus ielūdz apskatīt Jauno Teiku, Liepziedus un citus jaunos projektus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDaudzdzīvokļu māja “Liepziedi“ (Briežu iela 7a) ir pieejamākais jaunais projekts Rīgā. Ēkai ir seši stāvi, kuros kopumā atrodas 160 praktiska un pārdomāta plānojuma dzīvokļi. “Liepziedi“ atrodas zaļā vidē Mīlgrāvī – vietā, kas ir vien 15 minūšu brauciena attālumā no pilsētas centra un tuvu rīdzinieku iemīļotajam Mežaparkam. Projekta tuvumā ir visa ērtai un kvalitatīvai pilsētnieka ikdienai nepieciešamā infrastruktūra, kā arī plašas brīvā laika pavadīšanas un aktīvās atpūtas iespējas. 

 
“Brīvības 161“ - kvalitatīvi mājokļi klasiskā Rīgas centra namā

Mājokļu pircējus ielūdz apskatīt Jauno Teiku, Liepziedus un citus jaunos projektus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls2017.gadā pilnībā renovēts 1934.gadā celts namīpašums Brīvības ielā 161, kā projektu savulaik izstrādājusi izcilā arhitekte Lidija Hofmane-Grīnberga. Ēkā pieejami jauni un mūsdienu prasībām atbilstoši vienas līdz trīs istabu dzīvokļi platībā no 33 līdz 73 kvadrātmetriem. Mājokļi ir rūpīgi atjaunoti – ir saglabāti vēsturiskie griestu noapaļojumi, klasiskā stila iekšdurvis, bet grīdas sedz ozola parkets.

 

“Prūšu 4“ - ekonomiski dzīvokļi ar pilnu apdari 

Mājokļu pircējus ielūdz apskatīt Jauno Teiku, Liepziedus un citus jaunos projektus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Ekonomiskās klases jaunajā projektā Prūšu ielā 4 pircējiem piedāvā 297 vienas līdz četru istabu dzīvokļus platībā no 29 līdz 101 kvadrātmetram. Dzīvokļu cenas: sākot no 38 200 eiro, par atsevišķu samaksu ir iespējams iegādāties kādu no 292 autostāvvietām. Mājokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari, iebūvētu virtuvi, santehniku un mēbelēm, un tie ir pilnībā gatavi iemītnieku uzņemšanai.

 

City24.lv iesaka:

IEPAZĪSTIES AR JAUNO PROJEKTU MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM UN PIESAKIES ATVĒRTO DURVJU APMEKLĒJUMIEM!

City24

Publicēts 23.02.2018