Ievietot sludinājumu

Noslēgusies “Decco Centra“ būvniecība

Nepilnu gadu pēc būvdarbu uzsākšanas, noslēgusies «Decco Centra» būvniecība Katlakalna ielā 6d. Jau decembrī tika pabeigta objekta pirmā, apjomīgākā kārta, un februārī ekspluatācijā nodota arī otrā kārta. Tās ietvaros uzbūvēta vēl viena brīvi stāvoša ēka 1500 kvadrātmetru platībā, kurā varēs iekārtoties pieci salonveikali. «Decco Centra» projektēšanas un būvniecības darbus vadīja SIA «Merks».

Noslēgusies Decco Centra būvniecība - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Šis ir kārtējais objekts, ar kuru būvkompānija “Merks“ ir pierādījusi – mēs spējam realizēt projektus apsolītajā laikā, pat ja tas ir ļoti īss. Esam gandarīti, ka gan “Merks“ komanda, gan arī mūsu izraudzītie sadarbības partneri apliecināja savu profesionalitāti, un mēs spējām īstenot pasūtītāja ieceres plānotajā termiņā,“ saka “Merks“ valdes priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš.

Ēku komplekss, kas apvieno salonveikalus ar individuālām ieejām, birojus un noliktavas, aizņem 13 500 kvadrātmetrus un no kopējās platības aptuveni 65% atvēlēti veikaliem un birojiem, bet 35% – noliktavām. Baltijā lielākā interjera un dizaina priekšmetu kompleksa attīstībā ieguldīti aptuveni 10 miljoni eiro. Būvniecība noritēja ļoti īsā laikā – darbi būvlaukumā tika uzsākti 2017.gada aprīlī un jau decembrī pirmie veikali uzņēma apmeklētājus.

“Augsti vērtējam sadarbību ar “Merks“ “Decco Centra“ idejas realizācijā, kas ir unikāla Baltijas mērogā. Esam pateicīgi “Merks“ profesionālajai komandai, kas realizēja ne tikai mūsu idejas, bet arī nomnieku vēlmes,“ saka “Decco centra“ attīstītājs Valdis Kirikovs

Jaunajā kvartālā pieejami jau vairāk kā 20 Latvijas profesionāļu salonveikali, kas piedāvā vannas istabas mēbeles un aprīkojumu, virtuves mēbeles un aksesuārus, grīdas segumus un paklājus, durvju, flīžu, apgaismojuma, interjera preces, mājas tekstilu un aksesuārus, guļamistabu, viesistabu, priekšnamu un biroju mēbeles, tapetes, žalūzijas un mājas automātiku. 

 

City24.lv iesaka:

BALTIJĀ LIELĀKAIS INTERJERA, DIZAINA PRIEKŠMETU UN APDARES MATERIĀLU TEMATISKAIS KVARTĀLS - DECCO CENTRS

Merks

Publicēts 26.02.2018