Ievietot sludinājumu

Pilsētas ritmi un dabas miers: karstākie jaunie projekti, ko piedāvā “YIT Latvija“

Ik pavasari jaunu mājokļu meklētāji kļūst īpaši rosīgi, kā rezultātā nekustamā īpašuma tirgū tiek novērota pastiprināta aktivitāte. Lai interesentiem būtu iespēja iepazīt plašo jauno projektu klāstu, City24.lv ar projektu attīstītājiem un pārdevējiem piedāvā jauno projektu kampaņu «Karstie piedāvājumi». Tās ietvaros iespējams iepazīt arī trīs dažādus nekustamo īpašumu attīstītāja «YIT LATVIJA» jaunos projektus – ilgi gaidīto Pārdaugavas projektu «Dzirciema nams», klientu iemīļoto dzīvojamo māju kompleksu «Biķerziedi» un projektu mierpilnajā Ķīpsalā «Riverstone Residence». 

Pilsētas ritmi un dabas miers: karstākie jaunie projekti, ko piedāvā YIT Latvija - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Dzirciema nams“ – mājas, kur pilsētas ritms satiekas ar dabas tuvumu

YIT jaunā dzīvojamā ēka “Dzirciema nams“ (Eiženijas iela 17) ir ilgi gaidīts projekts, par ko liela interese bijusi jau tā plānošanas laikā. Tas atradīsies rīdzinieku iecienītajā Pārdaugavā – šarmantā, mierpilnā un zaļā Rīgas apgabalā ar attīstītu infrastruktūru. “Dzirciema nams“ būs piecstāvu ēka, kurā kopumā būs pieejami 74 divu līdz četru istabu dzīvokļi, no kuriem lielākajai daļai būs balkoni. Kā stāsta “YIT LATVIJA“ pārstāvji, šis ir projekts, kas var kļūt par lielisku mājvietu dažādām klientu grupām – sākot no jauniem un dinamiskiem cilvēkiem, kuriem nav vai arī nemaz nav nepieciešama automašīna, kuri brauc ar velosipēdu vai pārvietojas kājām, līdz pat ģimenēm. 

 

Pilsētas ritmi un dabas miers: karstākie jaunie projekti, ko piedāvā YIT Latvija - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Biķerziedi“ – Tavas jaunās mājas zaļajā Teikas apkaimē

Jaunais dzīvojamo māju komplekss “Biķerziedi“ (Biķernieku iela 16A) ir viens no šobrīd pieprasītākajiem un klientu vidū iemīļotākajiem jaunajiem projektiem. Tas atrodas Teikā - veiksmīgi izvēlētā vietā ar teicamu infrastruktūru un visu dzīvošanai nepieciešamo infrastruktūru. Šobrīd norit projekta sestās, noslēdzošās ēkas būvniecība, kuru ekspluatācijā plānots nodot šī gada vasarā. Piecstāvu jaunbūvē būs pieejami 90 vienas līdz četru istabu dzīvokļi, kas pircējiem tiks piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un ierīkotiem balkoniem vai terasēm. Savukārt ēkas pirmajā stāvā atradīsies komerctelpas – neliels tirdzniecības centrs.

 

Pilsētas ritmi un dabas miers: karstākie jaunie projekti, ko piedāvā YIT Latvija - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Riverstone Residence“ – mājas Ķīpsalas mierpilnajā  un unikālajā vidē

“YIT LATVIJA“ ir papildinājuši Ķīpsalas kontrastējošos un daudzveidīgo apbūvi, attīstot tur dzīvojamo māju kompleksu “Riverstone Residence“ (Ķīpsalas iela 49). Tajā pieejami mūsdienīgi, kvalitatīvi un komfortabli divu līdz piecu istabu dzīvokļi, kas pārdošanā tiek piedāvāti ar balkoniem vai terasēm, kā arī gan balto, gan pilno apdari. Projekts atrodas unikālā, mierpilnā vidē tuvu vecpilsētai un pilsētas centram, tāpēc tas būs piemērota dzīvesvieta vietējiem Rīgas iedzīvotājiem - prasīgiem, izglītotiem, augsta līmeņa vadītājiem vai uzņēmumu īpašniekiem ar vai bez ģimenes, kas zina un novērtē Ķīpsalas vēsturisko vērtību, kā arī dzīves vietas priekšrocības.

Jauno projektu kampaņas “Karstie piedāvājumi“ ietvaros tiek piedāvāta iespēja saņemt kreditēšanas piedāvājumu no SEB bankas. Saņemt piedāvājumu!

 

City24.lv iesaka:

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 09.04.2018