Ievietot sludinājumu

Iepazīsti karstākos jaunos projektus Rīgas centrā - mājokļus, kur viss soļa attālumā

Viss nepieciešamais pastaigas attālumā, augstvērtīgi restorāni, mājīgas kafejnīcas, biroji, iepirkšanās centri, skaisti parki, katrai gaumei atbilstošas atpūtas vietas un ērta satiksme ir vien daži no iemesliem, kādēļ aktīvi un mūsdienīgie pilsētnieki tieši Rīgas centru izvēlas par savu mājvietu. Ja esi viens no tiem, piedāvājam uzzināt vairāk par diviem jaunajiem projektiem pilsētas centrā – «Aizkulises» un «Tallinas 86». Starp citu, abi projekti piedalās City24.lv rīkotajā kampaņā «Karstie piedāvājumi»

“Aizkulises“ – galvaspilsētas centra aizkulises

Projekts “Aizkulises“, kura arhitekti ir pazīstamais arhitektu birojs “Sīlis, Zābers un Kļava“, atrodas Rīgas aktīvajā centrā (A. Čaka iela 134). Ēka, kuras fasāde precīzi ataino Latvijas Nacionālās operas kulises, sastāv no septiņiem stāviem. Pirmajā no tiem pieejamas komercplatības, bet no otrā līdz septītajam stāvam – 68 dzīvokļi (no 35 līdz 260 kvadrātmetriem) ar balkonu vai terasi.

Iepazīsti karstākos jaunos projektus Rīgas centrā - mājokļus, kur viss soļa attālumā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Mūsdienīgais un funkcionālais projekts ir lielisks risinājums biznesa cilvēkiem, kuri novērtē laiku un komfortu.

 

“Tallinas 86 Apartments“ - augstas kvalitātes dzīvokļi vēsturiskā ēkā

Tallinas un Krāsotāju ielas stūrī tiek veikta brīnišķīgas pagājušā gadsimta ēkas rekonstrukcija, ekspluatācijā tā tiks nodota 2018.gada septembrī. Namā, kas celts pēc ievērojamā Latvijas arhitekta Jāņa Alkšņa projekta, būs pieejami 48 plaši un mājīgi dzīvokļi ar pilno apdari, kas paredzēti plašam pircēju lokam.

Iepazīsti karstākos jaunos projektus Rīgas centrā - mājokļus, kur viss soļa attālumā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Arhitektoniskā vērtība, ērta atrašanās vieta, augsta renovācijas kvalitāte un atbilstība mūsdienu dzīves standartiem – tieši tas veido Tallinas ielas 86 projekta unikalitāti.

Jauno projektu kampaņas “Karstie piedāvājumi“ ietvaros tiek piedāvāta iespēja saņemt kreditēšanas piedāvājumu no SEB bankas. Saņemt piedāvājumu!

 

City24.lv iesaka:

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 12.04.2018