Ievietot sludinājumu

Ģimeniski, mūsdienīgi un aktīviem cilvēkiem piemēroti: karstākie jaunie “Bonava Latvija“ projekti

Visu aprīli norisinās City24.lv jauno projektu kampaņa «Karstie piedāvājumi», kuras ietvaros interesentiem tiek dota iespēja iepazīt plašo jauno projektu klāstu. Tajā skaitā, arī piecus  nekustamo īpašumu attīstītāja «Bonava Latvija» jaunos projektus – zaļas vides ieskauto dzīvojamo namu Zasulauka ielā 13, moderno daudzdzīvokļu namu Stārķu ielā 2, plašam pircēju lokam pieejamo projektu «Hausmaņa terases», ģimenēm draudzīgo mājvietu «Doles mājas» un aktīva dzīvesveida cienītājiem piemēroto projektu Sermuliņu ielā 14.

Zasulauka iela 13 – privātmāju un zaļas vides ieskauta mājvieta ģimenēm

“Bonava Latvija“ ir uzsākuši dzīvokļu pārdošanu dzīvokļu tirdzniecību,  kas taps mierpilnajā Šampētera – Pleskodāles apkaimē. Zaļas un pārdomātas vides ieskautajā piecstāvu ēkā, kas atradīsies Zasulaukā 13, kopumā būs 45 divu līdz četru istabu dzīvokļi ar balkoniem.

Mājokļi būs gaiši, funkcionāli un ar plašākiem logiem, nekā citos attīstītāja veidotajos projektos, un tiks piedāvāti par draudzīgām, plašam klientu lokam pieejamām cenām.  Īpaši piemēroti tie būs ģimenēm ar bērniem, kas vēlas dzīvot klusā un mierpilnā vidē, bet tajā pašā laikā novērtē pilsētas centra tuvumu.  

 

Stārķu iela 2 – moderni mājokļi dinamiskā un strauji augošā vidē

Pērnā gada nogalē tika uzsākta jauna projekta būvniecība Stārķu ielā 2 (blakus t/c Domina), kas ir vieta, kur robežojas divas rīdzinieku iemīļotas apkaimes – Purvciems un Teika. Projekta ietvaros tiks uzbūvētas divas piecstāvu mājas, kurās kopumā atradīsies 116 pārdomāta plānojuma divu līdz četru istabu dzīvokļi.

Šie mājokļi, kas pārdošanā tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, būs piemēroti cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu, jaunām ģimenēm un visiem, kuri vēlas dzīvot tuvu centram, iegādājoties dzīvokli par pieejamu cenu.

 

“Hausmaņa terases“ – augstas klases projekts tiem, kas tiecas pēc papildu ērtībām

Projekts “Hausmaņa terases“, kas atradīsies Stirnu ielā 20, Purvciemā, ir paredzēts pilsētniekiem, kas tiecas pēc augstāka dzīvesvietas un apkārtējās vides līmeņa. Tas sastāvēs no diviem moderniem namiem, kuros būs 84 divu līdz četru istabu dzīvokļi ar augstiem griestiem un lieliem balkoniem, kas mājokļos radīs plašuma sajūtu.

Tas būs ģimenisks, pilsētas dinamiskā ritma un aktīvās atpūtas mīļotājiem piemērots projekts, kura attīstīšanā tiks izmantoti unikāli tehnoloģiskie risinājumi. Piemēram, mājokļos būs grīdā iestrādāta apkures sistēma, kas ļaus iztikt bez radiatoriem. 

 

“Doles mājas“ - ģimenēm draudzīga mājvieta drošā un priekpilnā vidē

Jaunie dzīvokļi mājokļu projektā “Doles mājas“, kas atrodas Bultu ielā 2, Ķengaragā, būs piemēroti tiem, kuri meklē ērtības, komfortu un sakoptu apkārtējo vidi. Gan pats projekts, gan vide ap to ir veidota, domājot par ģimenēm un to vajadzībām.

Divās piecstāvu mājās pieejami saulaini, mūsdienīgi un funkcionāli divu līdz četru istabu dzīvokļi, kuros to iemītnieki var izveidot savām fantāzijām, prasībām un vēlmēm atbilstošu sapņu valstību. 

 

Sermuliņu iela 14 - jaunas mājas aktīva dzīvesveida cienītājiem

Tiem, kuru dzīvē nozīmīgu lomu ieņem aktīvs dzīvesveids, iespējam, īstā izvēle jaunām mājām būs projekts Sermuliņu ielā 14 (Pētersalas/Andrejsalas apkaimē) – vietā, kur pilsētas dinamiskie ritmi apvienojas ar Rīgas Klusā centra mieru un komfortu. Tas sastāvēs no divām četru un piecu stāvu mājām, kurās kopumā būs pieejami 88 daudzveidīga plānojuma dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari.

Mājokļu projekts būs pieejams plašam pircēju lokam. Apkaimes piedāvāto iespēju dēļ, īpaši piemērots tas būs aktīvām ģimenēm, kas labprāt dodas garās pastaigās vai nododas citām fiziskām aktivitātēm.

Jauno projektu kampaņas “Karstie piedāvājumi“ ietvaros tiek piedāvāta iespēja saņemt kreditēšanas piedāvājumu no SEB bankas. Saņemt piedāvājumu!

 

City24.lv iesaka:

 

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 19.04.2018