Ievietot sludinājumu

Pieejamākais jaunais projekts Jūrmalā - Library House Jurmala. VASARAS AKCIJA – cenas sākot no 1390 EUR/m2

Brīnišķīgā vietā Asaros, vien 300 metru attālumā no jūras, pēc daudzu gadu garumā lolotas ieceres tapis mūsdienīgs jaunais projekts Library House Jurmala, ko raksturo ekoloģiski tīra vide, svaigs gaiss un komforts. 

Pieejamākais jaunais projekts Jūrmalā - Library House Jurmala. VASARAS AKCIJA – cenas sākot no 1390 EUR/m2 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Mūsu komanda ilgi strādāja pie šī projekta realizācijas, lai dzīvošana kūrortpilsētā būtu pieejama un, lai dzīvokļa uzturēšana neradītu “galvassāpes“ ar lieliem rēķiniem. Lai projekts būtu patērētājiem pievilcīgs, ir izdevies apvienot divus ļoti būtiskus kritērijus - kvalitāti un cenu.  Īpaši jāuzsver bonusi, ko saņems dzīvokļu īpašnieki - labiekārtota koplietošanas jumta terase, velonovietnes, autostāvvietas pieejamība, plašas kāpņu telpas. Dzīvokļu cenas pielāgotas tā, lai tos varētu iegādāties ne tikai ārvalstu pircēji, bet arī vietējie iedzīvotāji,“ stāsta SIA “Capital Property EU“ valdes loceklis Maksims Sitniks.

Māja ir būvēta no videi draudzīgiem materiāliem, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Dzīvokļos, kas izceļas ar lieliem un plašiem logiem, pieejama regulējama apkure un individuāls siltuma dozators. Pateicoties uzņēmuma profesionālajai komandai, līdz minimumam varēsiet samazināt apkalpošanas izmaksas par dzīvokļa uzturēšanu. 

Pieejamākais jaunais projekts Jūrmalā - Library House Jurmala. VASARAS AKCIJA – cenas sākot no 1390 EUR/m2 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Plašie dzīvokļi projektēti tā, lai nodrošinātu komfortablu un ērtu telpu izmantošanu. Lielie un gaišie logi rada plašuma sajūtu un ļauj maksimāli izmantot dienas gaismu. Koplietošanas telpu apdari veido kvalitatīvi un dizainiski saskaņoti apdares materiāli.

Dzīvokļi tiek piedāvāti ar balto apdari, bet, iepriekš vienojoties par apdares līmeni un vēlamajiem materiāliem, ir iespēja iegādāties dzīvokli arī ar pilno apdari.

Projektā ir izveidots jau otrais demo dzīvoklis. Pirmais uzreiz pēc prezentācijas jau ieguva īpašniekus. Projektu kā veiksmīgu ir novērtējušas arī bankas, kas piedāvā izdevīgus kreditēšanas nosacījumus. Tāpat jāpiemin priekšrocības, ko Jūrmalas pilsēta sniedz saviem iedzīvotājiem – 90% atlaide nekustamā īpašuma nodoklim un bezmaksas sabiedriskais transports no šī gada pirmā jūnija.

Pieejamākais jaunais projekts Jūrmalā - Library House Jurmala. VASARAS AKCIJA – cenas sākot no 1390 EUR/m2 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Vienmēr zaļo priežu ieskauto Jūrmalu arvien vairāk izvēlas vietējie iedzīvotāji dēļ ekoloģiski tīrās vides, svaigā gaisa un iespējas baudīt pastaigas tīrajās, smilšainajās pludmalēs ar seklajiem piekrastes ūdeņiem. Domājot par aktīvā dzīvesveida piekritējiem, pilsētā ir sakārtota velo infrastruktūra un radīta iespēja sportot svaigā gaisā.

Par Library House Jurmala:

    kopumā projektā ir 30 dzīvokļi;

    bērnu rotaļu laukums;

    lieliska terases zona uz jumta, kas paredzēta mājas iedzīvotājiem, aprīkota kā “Lounge“ zona ar barbekjū;

    pieejama riteņu novietne, kā arī riteņi mājas iedzīvotājiem;

    40 autostāvvietas;

- netālu no bibliotēkas, veikaliem, restorāniem un dzelzceļa stacijas;

    300 metri līdz jūrai;

    5 minūtes līdz Jūrmalas centram;

- 15 minūšu brauciens līdz lidostai Rīga.

Projekta pārdevējs ir SIA “Capital Property EU“, informāciju par projektu un dzīvokļiem var atrast www.jurmalahome.lv.

 

City24.lv iesaka:

IEPAZĪSTIES AR JAUNO PROJEKTU MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM UN PIESAKIES ATVĒRTO DURVJU APMEKLĒJUMIEM!

SIA "Capital Property EU" sadarbībā ar City24

Publicēts 01.06.2018