Ievietot sludinājumu

Dabas ieskautā mājvieta: aicina uz Atvērto durvju dienu Zirņusalā

Nekustamo īpašumu sludinājuma portāla City24.lv rīkotajā Atvērto durvju dienas maratonā, kas norisināsies sestdien, 26.maijā, potenciālie mājokļu pircēji tiek aicināti apmeklēt arī Doles salas tuvumā esošo Zirņusalu – gleznainu privātmāju ciematu, kur iespējams iegādāties privātmājas, īrēt ar izpirkuma tiesībām vai būvēt māju pašam pēc sava projekta.

Dabas ieskautā mājvieta: aicina uz Atvērto durvju dienu Zirņusalā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDaugavas ūdeņu ieskautā Zirņusala – tie ir gandrīz 20 hektāri dabas, klusuma un miera, kas pieejams vien divu kilometru attālumā no Rīgas robežas. Ciematā ir iespējams iegādāties dažādās būvniecības stadijās esošas privātmājas - ir pieejamas gan mājas ar pilno vai pelēko apdari, gan vēl arī neapbūvēti zemes gabali ar visām komunikācijām, kas atrodas Daugavas un Dārziņu attekas krastā. 

Dabas ieskautā mājvieta: aicina uz Atvērto durvju dienu Zirņusalā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCiematā ir no ekoloģiski tīriem materiāliem uzbūvēts bērnu rotaļu laukums, kā arī izveidota pašiem sava pludmale ar laivu piestātni un peldvietu. 

Dabas ieskautā mājvieta: aicina uz Atvērto durvju dienu Zirņusalā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsVien piecu līdz desmit minūšu brauciena attālumā atrodas visa nepieciešamā infrastruktūra – skolas, pirmskolas izglītības iestādes, bankas, veikali, pasts, ārstniecības iestādes un citi svarīgi objekti. Tā kā ciemats atrodas netālu no Rīgas apvedceļa, no tā ērti iespējams nokļūt uz visos galvenajos virzienos ārpus Rīgas.

 

City24.lv iesaka:

IEPAZĪSTIES AR JAUNO PROJEKTU MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM UN PIESAKIES ATVĒRTO DURVJU APMEKLĒJUMIEM!

City24

Publicēts 21.05.2018