Ievietot sludinājumu

Īpašumi, kuros jūtams Zemgales greznums

Zemgales greznās pilis un kultūrvēsturiskie pieminekļi vilina ne vien tūristus, bet arī pastāvīgos iedzīvotājus, kas izvēlas par savu dzīvesvietu šo dzimtenes dienvidu daļu. Reģiona teritoriju caurauž blīvs upju tīkls, kas, ietekot lielākajās Latvijas upēs Lielupē un Daugavā, tālāk turpina ceļu uz Baltijas jūru. Nekustamo īpašumu portāls City24.lv iepazīstina ar četriem īpašumiem Zemgalē, kurus par īpaši piemērotiem uzskatīs ģimenes. 

Īpašumi, kuros jūtams Zemgales greznums - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Īpašums starp Kaņiera ezeru un jūru

Ragaciemā - 400 metru attālumā no jūras – slejas plaša, mājīga trīs stāvu ēka, kas celta uz veciem bieza mūra pamatiem. Māja ir īpaša ne vien ar tās ārējo apdari – laukakmeņiem -, bet arī interjeru, kurā latviskums vijas kopā ar ārzemju šiku.Īpašu auru šeit rada dabīgās masīvkoka mēbeles, plašie logi un dažādi aksesuāri. Īpašumā atrodas arī nepabeigta guļbūve ar niedru jumtu un pirts ēka.Apskatīt īpašumu!  </a></span>

Īpašumi, kuros jūtams Zemgales greznums - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls</span>

Moderna māja klusā vietā Jelgavā

Sapnis par privāto SPA var piepildīties, ja iegādāsies 400 kvadrātmetrus lielo mājokli klusā privātmāju rajonā Jelgavā. Ēkas pirmajā stāvā atrodas plaša dzīvojamā istaba ar augstiem griestiem kopā ar virtuvi, darba kabinets, vannas istaba, tehniskā telpa un SPA zona (džakuzi, ekskluzīva turku pirts, tualete, duša un vēl viena papildu telpa). Bet otrajā stāvā izvietotas trīs plašas guļamistabas un vannas istaba. Plašajai mājai ir arī plaša garāža,kur novietot divas automašīnas, kā arī 40 kvadrātmetrus liela terase.Par īpašuma teritorijas iekopšanu rūpējies dārznieks, kurš piedomājis, lai zaļā zona būtu acīm tīkama. Ja īpašumu iegādāsies ģimene, tā noteikti novērtēs bērnu rotaļu laukumu un basketbola laukumu. Apskatīt īpašumu!

Īpašumi, kuros jūtams Zemgales greznums - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Ekskluzīvs īpašums Aizkraukles pusē

Šīs mājas saimnieki pārdomājuši katru detaļu gan interjerā, gan eksterjerā. Tā ir kā latvisks mākslas šedevrs. Mājas pirmajā stāvā atrodas plaša dzīvojamā istaba, virtuve ar kvalitatīvām, iebūvētām mēbelēm, ēdamistaba, saimniecības telpa, sanitārais mezgls un plaša garderobe. Otrajā stāvā - saimnieku guļamistaba ar divām garderobēm un atsevišķu vannas istabu, kā arī kabinets un vēl viena guļamistaba ar vannas istabu. Mājai ir arī brīnišķīga terase. Apskatīt īpašumu!

Īpašumi, kuros jūtams Zemgales greznums - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Plašs mājoklis pie jūras Lapmežciemā

Dzīvojot Jūras ielā, Lapmežciemā, tiešām varēsi baudīt jūras tuvumu, jo īpašums atrodas vien 200 metru attālumā no pludmales. Plašajai un gaišajai mājai ir divas atsevišķas ieejas, kas ļauj daļu ēkas izīrēt (saimnieks līdz šīm tā arī darīja). Vienā pusē ir liela halle, trīs guļamistabas, vannas istaba, viesistaba un terase. Otrā pusē – trīs mūsdienīgi iekārtoti viesu apartamenti, kuros ir guļamistaba un vannas istaba. Ja tomēr māju nevēlies dalīt ar svešiniekiem, tā ir pārdomāti izplānota, lai izmantotu kā vienu lielu ģimenes māju. Apskatīt īpašumu!

Īpašumi, kuros jūtams Zemgales greznums - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

City24.lv, Foto: Starlex; Latio

Publicēts 01.06.2018