Ievietot sludinājumu

Salaspilī un Jelgavā nedaudz pieaugušas sērijveida dzīvokļu cenas

Šī gada jūnijā Ogrē un Kauguros sērijveida dzīvokļu cenas nav mainījušās, savukārt Salaspilī un Jelgavā novērots neliels cenu pieaugums, teikts jaunākajā nekustamo īpašumu uzņēmuma «Arco Real Estate» sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Salaspilī un Jelgavā nedaudz pieaugušas sērijveida dzīvokļu cenas - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Ogrē šī gada jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās, vidējai cenai saglabājoties 586 eiro par kvadrātmetru. 2017. gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieauga par 17%, bet kopš šī gada sākuma kopumā cenas pieauga par 5%. Ogrē pēdējos divos mēnešos cenu pieaugums ir apstājies.

Kauguros 2018. gada jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās: dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 564 eiro par kvadrātmetru. 2018. gada pirmajā pusē dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 7,8%. Dzīvokļu cenas Kauguros, salīdzinot ar citām vietām Rīgā un Rīgas apkārtnē, šogad pieauga visstraujāk, ziņo “Arco Real Estate“.

Tikmēr Salaspilī jūnijā dzīvokļu cenas palielinājās par 0,5 %, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 639 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018. gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 4,7%. Par spīti dzīvokļu cenu stabilizācijai Rīgā Salaspilī dzīvokļu cenas palielinājās arī jūnijā.

Arī Jelgavā jūnijā konstatēts neliels cenu kāpums – par 0,2%, vidējai cenai pakāpjoties līdz 497 eiro par kvadrātmetru. Pirmajā pusgadā Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 3,7 %. 

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

Arco Real Estate

Publicēts 13.07.2018