Ievietot sludinājumu

“Lielais Loms“ Jūrmalas jaunajos projektos: izvēlies izdevīgi savas jaunās mājas un brauc mājās ar jaunu auto!

Nekustamo īpašumu kompānija «Starlex Real Estate» sadarbībā ar «Inchcape Motors Latvia», «Luminor Bank» un «Citadele» ielūdz apmeklēt «Lielo Lomu» jaunajos projektos, kad vienā dienā pieci atšķirīgi jaunie projekti Jūrmalā būs pieejami apskatei potenciālajiem īpašumu pircējiem. «Lielais loms» norisināsies šo piektdien 20.jūlijā no plkst. 12.00 līdz 20.30.

Lielais Loms Jūrmalas jaunajos projektos: izvēlies izdevīgi savas jaunās mājas un brauc mājās ar jaunu auto! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Akcijas ietvaros potenciālajiem klientiem tiks piedāvātas īpašas cenas dzīvokļiem un Inchcape Motors Latvia automašīnām!

“Lielā Loma“ ietvaros būs iespēja nesteidzīgi, patīkamā un profesionālā gaisotnē uzzināt par dzīvošanas priekšrocībām projektos, lai “izvilktu, iespējams, savu dzīves lielo lomu“, atrodot savām prasībām un iespējām piemērotāko jauno mājokli, uzzinātu par nekustamā īpašuma tirgus aktualitātēm, un tendencēm, kā arī izmēgināt braucienu ar Land Rover, Jaguar, Ford vai Mazda automašīnām, kas aizvizinās Jūs no viena projekta uz citu.

“Lielais Loms“ norisināsies 5 projektos:

- Park Residences;

- Sun Terraces;

- Rīgas 51;

- Muižas Nami;

- Vivaldi Platinum.

Ieskaties un piesaki savu dalību akcijas “Lielā Loma“ apmeklējumiem!

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

Starlex

Publicēts 16.07.2018