Ievietot sludinājumu

Kāpēc attīstītāji aizņemas 11% gadā? Vai dārgāk var būt lētāk?

Mūsdienās ikviens uzņēmējs un īpašumu attīstītājs meklē labākās iespējas ietaupīt un nopelnīt, taču kāpēc lai kāds, vēloties iegūt labāko kvalitāti par viszemāko cenu, uzņemtos kredītsaistības ar procentu likmi 11% gadā?

Kāpēc attīstītāji aizņemas 11% gadā? Vai dārgāk var būt lētāk? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Atbilde nav viennozīmīga, jo ir vairākas priekšrocības, kas jāņem vērā, izvērtējot finansēšanās iespējas modernākajā pieejamajā veidā Latvijā - kopfinansējuma platformās. 

Ātrums

Izmantojot tradicionālās finansēšanas metodes nereti neizdodas iegūt vēlamo rezultātu nepieciešamajā termiņā - bankas pieņem lēmumus lēni, laika posms no pieteikuma iesniegšanas brīža līdz finansējuma saņemšanai var būt pat 4 līdz 6 mēneši, turpretim pūļa finansēšanas platformā indikatīvu piedāvājumu var saņemt 24 stundu laikā pēc pieteikuma iesniegšanas, bet naudu kontā - 2 nedēļu laikā. Attīstītāji šo iespēju labprāt izmanto kā starpposmu, kamēr banka domā, tu savu projektu jau vari uzsākt! 

Termiņš 

Apsverot iespējas izmantot pūļa finansējuma platformu sava projekta attīstībai, jāņem vērā, ka šis ir īstermiņa risinājums īpašuma pārdošanas laikā, projekta attīstības posmā vai iepriekšējā punktā minētā starpposmā līdz ilgtermiņa finansējuma iegūšanai, absolūtos skaitļos 11% gadā ir ap 1% mēnesī, kas nav dārgi, ja ņem vērā EstateGuru piedāvāto iespēju atgriezt aizdevumu pirms termiņa beigām bez jebkādiem papildu soda maksājumiem. Tas nozīmē, ja finansējumu izmantoji 6 mēnešus un 6 dienas, tad arī procentu maksājums tiks aprēķināts tieši 6 mēnešiem un 6 dienām.

Nav ikmēneša maksājumu 

Vēl viena no priekšrocībām uzņēmējiem un īpašumu attīstītājiem ir aizdevuma pamatsummas un procentu maksājumu atmaksa termiņa beigās - šis ir nosacījums, ko nepiedāvā tradicionālās finanšu iestādes, taču tas būtiski atvieglo darbu pie jauna projekta, atmaksājot aizdevumu pie projekta realizācijas vai refinansēšanās vienā maksājumā, bez papildu saistībām katru mēnesi. Lai finansējums kalpo projekta realizācijai!

Papildu mārketings

Cik izmaksā jauna attīstības projekta pārdošanas kampaņa sludinājumu portālos, medijos, un cik efektīvi ir iespējams sasniegt cilvēkus, kas interesējas par nekustamajiem īpašumiem? EstateGuru platformā reģistrēti vairāk kā 13000 investoru no dažādām valstīm, kas ieinteresēti īpašumu nozarē un attīstībā, papildu mārketings potenciālajiem pircējiem garantēts! 

Komunikācija un projekta izpratne

Kreditors, kas saprot kā tu gūsi peļņu un redz projektu tāpat kā tu

    izklausās neticami? Mazāk birokrātijas, vairāk biznesa - mūsu mērķis ir, lai EstateGuru klienti 95% laika pavadītu strādājot pie projekta realizācijas, nevis formalitāšu kārtošanas! 

Ja arī tev ir projekts, kuru vēlies attīstīt, vai ideja, ko realizēt īpašuma pārdošanas laikā, raksti uz [email protected] un mēs palīdzēsim rast izdevīgāko veidu, kā sasniegt savus mērķus.

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

EstateGuru

Publicēts 06.08.2018