Ievietot sludinājumu

Salmo biroji tuvu finišam

«Salmo Biroju» ēkas renovācija un teritorijas labiekārtošana drīzumā tiks pabeigta. Jau vasaras nogalē makšķerēšanas un tūrisma preču ražošanas un tirdzniecības grupas Salmo jaunās biroja telpas, veikals un internetveikals atradīsies Imantā, Skandu ielā 7 - netālu no Kurzemes prospekta un Slokas ielas krustojuma. 

Salmo biroji tuvu finišam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Salmo šogad svin jau 30 gadu jubileju. Jaunās telpas ir gan iespēja uzlabot darba vidi uzņēmuma komandai, gan izveidot internetveikalam atbilstošas telpas. 

Skandu ielas 7 ēka celta padomju gados -  radio inženieru skolas vajadzībām. Tās kopējā platība pēc renovācijas projekta paveikšanas ir 4347 kvadrātmetri, tai skaitā papildus uzbūvētais 4. un 5. stāvs ar terasi un atpūtas zonu. 4. stāvā tiks izvietots Salmo birojs, savukārt lielākā daļa no 1. stāva paredzēta veikala/internetveikala vajadzībām. 

Citiem uzņēmumiem ēkā iespējams nomāt līdz pat 2000 kvadrātmetrus lielas biroja telpas (2. un 3. stāvā, katrā 1000 kvadrātmetri). Ēku atjaunojot, saglabāti augstie griesti, izbūvēts lifts, veikta ēkas inženiertīklu un logu nomaiņa. “Ēku iegādājāmies 2014. gadā, no sākotnējā projekta, kas nekad netika pabeigts, ir saglabāta būves daļa, pēc kuras pamatu un kolonnu nostiprināšanas, ēkai uzbūvējām vēl vienu stāvu un tehnoloģisko daļu, atpūtas telpu ar terasi uz ēkas jumta, ko varētu uzskatīt par 5. ēkas stāvu,“ stāsta Salmo Invest valdes loceklis Edgars Poļačenoks.  

Pie ēkas ir nobruģēts plašs stāvlaukums, ar iespēju vairāk nekā 100 automašīnu novietošanai, velonovietnēm, kā arī apzaļumota teritorija. Kopējā projekta teritorija ir iežogota un sastāda 1,67 hektārus. Tā robežojas ar privātmāju rajonu un Maxima lielveikalu. Piebraukšana paredzēta gan no Maximas, gan no Skandu ielas. Tās piebraucamais ceļš tiks pārbūvēts Depo veikala celtniecības ietvaros, kas atradīsies nojauktās Radiotehnikas administratīvās ēkas vietā.   

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

Kivi Real Estate; Foto: Kivi Real Estate

Publicēts 07.08.2018