Ievietot sludinājumu

Purvciema centrā taps jauns “Bonava Latvija“ dzīvojamais projekts

Latvijā lielākais nekustamo īpašumu attīstītājs «Bonava Latvija» šī gada nogalē pašā Purvciema centrā uzsāks jauna, mūsdienīga dzīvojamā projekta būvniecību. To veidos piecus stāvus augsta daudzdzīvokļu ēka, kurā plašam pircēju lokam par pieejamām cenām būs iespēja iegādāties pārdomātus dažādu platību dzīvokļus. Īpaši domāts tiks arī par zaļas, labiekārtotas apkārtējās vides izveidi, lai projektā dzīvojošie vienlīdz komfortabli un droši justos gan savā jaunajā mājoklī, gan teritorijā ap to. 

Purvciema centrā taps jauns Bonava Latvija dzīvojamais projekts - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunais projekts atradīsies Pūces ielā 19 (Purvciems, Rīga), un tajā iegādei būs pieejami 65 dažādu platību divu līdz četru istabu dzīvokļi*. Mājokļi izcelsies ar plašiem logiem, gaišām telpām un pārdomātiem plānojumiem, kur ērti izvietot visu ikdienā nepieciešamo. Rūpējoties par mājas iemītnieku labsajūtu, katram dzīvoklim paredzēts balkons, bet pirmā stāva iemītniekiem ēkas rietumu pusē – privāti dārziņi, ko dzīvokļu īpašnieki varēs izmantot un iekārtot atbilstoši savām vēlmēm. 

Domājot par projekta iemītnieku ērtībām, ēkas pirmajā stāvā atradīsies slēdzama telpa bērnu ratiņu un velosipēdu novietošanai. Vēl viena šāda koplietojamā telpa paredzēta arī nama pagrabstāvā. Turpat būs izvietotas arī individuālās noliktavas, kur katra dzīvokļa saimnieki varēs glabāt sezonālās mantas, sporta inventāru un citas lietas. Tāpat kā citos “Bonava Latvija“ projektos, arī te individuālās noliktavas tiks iekļautas dzīvokļa cenā.

Pats projekts atradīsies norobežotā, drošā teritorijā, kur varēs iekļūt, izejot cauri īpaši veidotai, apzaļumotai un izgaismotai ieejai. Papildus pagalmā esošajām autostāvvietām, projekta iedzīvotājiem būs pieejamas arī segtas autostāvvietas un jauninājums - motociklu novietnes.

Jaunais projekts robežosies ar blakus esošo namu sakārtotajiem pagalmiem. Labiekārtota būs arī paša projekta piemājas teritorija, kur starp gājēju celiņiem atradīsies atpūtas zonas ar soliņiem, piknika zona ar lapeni, kā arī bērnu laukumi ar dažādām vecuma grupām paredzētām atrakcijām, arī ar smilšu kasti un šūpolēm.

Domājot par to, lai mājas iedzīvotāji katru dienu atrastos zaļā vidē, projekta veidotāji saglabājuši iespējami daudz esošo koku, tos gaumīgi iekļaujot ainavā kopā ar no jauna veidotajiem apstādījumiem. 

Projekts, kuru ieskaus attīstīta infrastruktūra, atradīsies pašā Purvciema centrā (kaimiņos veikalam “Mēbeļu nams“) - vietā, kur ir labi attīstīta sabiedriskā transporta satiksme. 

Tā apkārtnē ir gan izglītības un veselības iestādes, gan mazāki veikali un lielāki iepirkšanās centri, gan sporta klubi un vietas, kur atpūsties svaigā gaisā, tādēļ to var saukt par ģimenēm draudzīgu Rīgas apkaimi. 

*Lai uzzinātu par dzīvokļiem jaunajā projektā Pūces ielā 19, to cenām un iespējām tos iegādāties, ieskaties un reģistrējies “Bonava Latvija“ mājas lapā.

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 15.08.2018