Ievietot sludinājumu

Jelgavā un Ogrē palielinājušās sērijveida dzīvokļu cenas

Šī gada augustā Kauguros un Salaspilī dzīvokļu cenas nav mainījušās, savukārt Ogrē un Jelgavā novērots neliels cenu pieaugums, teikts jaunākajā nekustamo īpašumu uzņēmuma «Arco Real Estate» sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Jelgavā un Ogrē palielinājušās sērijveida dzīvokļu cenas - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Ogrē šī gada augustā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,5%, dzīvokļu vidējai cena palielinoties līdz 594 eiro par kvadrātmetru. 2018. gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieaugušas par 6,3%.

Kauguros augustā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās, turklāt – izmaiņas netika novērotas jau trešo mēnesi pēc kārtas. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena – 564 eiro par kvadrātmetru. Tikmēr kopumā kopš 2018. gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājušās par 7,8%. 

Augustā Salaspilī dzīvokļu cenas saglabājās bez izmaiņām, vidējai cenai paliekot 641 eiro par kvadrātmetru. Kopš gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājušās par 5,1%. Arī Salaspilī līdzīgi kā Rīgā, dzīvokļu cenas stabilizējās.

Jelgavā dzīvokļu cenas augustā palielinājās par 0,3 %, sērijveida dzīvokļu vidējā cenai pakāpjoties līdz 499 eiro par kvadrātmetru. Kopš

2018. gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieaugušas par 4,1 %. 

 

City24.lv iesaka:

KUR ĪPAŠUMS SATIEK ĪSTO SAIMNIEKU. IR SLUDINĀJUMS, IR DARĪJUMS! IEVIETO SLUDINĀJUMU City24.lv!

Arco Real Estate

Publicēts 13.09.2018