Ievietot sludinājumu

Dreiliņos taps vērienīgs, pircējiem pieejams dzīvojamo māju projekts

Nekustamo īpašumu attīstītājs «Bonava Latvija» perspektīvajā Rīgas Dreiliņu apkaimē radīs vērienīgu dzīvojamo māju projektu, kurā plašam cilvēku lokam par ļoti pieejamām cenām būs pieejami mūsdienīgi, pārdomāti dzīvokļi. Projekts atradīsies teritorijā starp Lubānas un Biķernieku ielas apļveida krustojumiem (paralēli Juglas ielai) un tiks attīstīts vairākās kārtās. Pirmās kārtas būvniecību, kuras ietvaros taps pirmās divas mājas, plānots uzsākt vēl šī gada nogalē. 

Dreiliņos taps vērienīgs, pircējiem pieejams dzīvojamo māju projekts - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Apjomīgais dzīvojamo māju projekts Dreiliņos sastāvēs no divu konceptu mājām – Trend un Comfort. Trend koncepta mājās par ļoti labām cenām būs pieejami mazāku platību dzīvokļi, savukārt Comfort mājās, kas atradīsies garām tekošās upītes labiekārtotajā krastā, pircējiem tiks piedāvāti platībā lielāki dzīvokļi. Būvniecības pirmajā kārtā plānots uzbūvēt divas Trend koncepta mājas*. Katrā no piecstāvu ēkām būs pieejami 58 funkcionāli, pārdomāta plānojuma divu un trīs istabu dzīvokļi ar plašiem, jaukiem balkoniem un dārziņiem pirmā stāva iedzīvotājiem. Katram dzīvoklim bez papildu samaksas būs pieejama individuāla noliktavas telpa. 

Dreiliņos taps vērienīgs, pircējiem pieejams dzīvojamo māju projekts - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Radot savus jaunos projektus, attīstītājs “Bonava Latvija“ rūpējas ne tikai par kvalitatīvu, pārdomātu mājokļu izveidi, bet arī par apkaimes labiekārtošanu. Šis princips tiks piekopts arī Dreiliņos

    visapkārt mājām būs daudz zaļās zonas, atpūtas vietas un droši bērnu laukumi, kas savstarpēji būs savienoti ar gājēju celiņu tīklu. Papildus iedzīvotājiem būs pieejama labiekārtota promenāde gar upīti, kas vijas gar teritorijas austrumu robežu un ieplūst lielajā dīķī ziemeļaustrumos. 

Kā norāda “Bonava Latvija“, jaunie mājokļi un dzīvesvieta vērienīgajā projektā noteikti patiks jaunajām ģimenēm un jaunajiem speciālistiem, kuri ir sava pirmā kvalitatīvā mājokļa meklējumos. “Dreiliņi ir perspektīva Rīgas apkaime, kas attīstās un kurā par vietējā pircēja maciņam ļoti draudzīgām cenām būs iegādāties savu pirmo jauno mājokli. Turklāt, tā ir lieliska alternatīva jau pieblīvētajiem Rīgas mikrorajoniem,“ skaidro Kaspars Ekša, “Bonava Latvija“ pārdošanas un mārketinga vadītājs. 

Dreiliņos taps vērienīgs, pircējiem pieejams dzīvojamo māju projekts - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunais dzīvojamo māju projekts būs dzīvesvieta, kam piemīt visas pārdomātam mūsdienu ciematam raksturīgās priekšrocības – mazstāvu apbūve, plaši pagalmi, dabas tuvums un miers. Tajā pašā laikā tam ir raksturīga sakārtota, uz attīstību vērsta infrastruktūra ar tuvumā esošām skolām, bērnudārziem, ērtu sabiedriskā transporta satiksmi, mazākiem veikaliņiem un pakalpojumu sniedzējiem, kā arī lielākiem lielveikaliem. Tajā skaitā – arī jaunuzcelto, populāro zviedru mājokļu preču veikalu IKEA. 

*Šī gada oktobrī par godu dzīvokļu pārdošanas uzsākšanai jaunajā projektā Dreiliņos norisināsies īpašo klientu pasākums, kurā būs iespējams uzzināt detalizētu informāciju par dzīvokļiem, kā arī rezervēt sev tīkamāko mājokli. Ja vēlies to apmeklēt, reģistrējies ŠEIT!

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS! 

City24

Publicēts 14.09.2018