Ievietot sludinājumu

Ielūdz uz Atvērto durvju dienu vēsturiskā dzīvojamā ēkā Rīgas centrā

Nekustamo īpašumu kompānija «Ober Haus» aicina visus interesentus uz Atvērto durvju dienu renovētā vēsturiskajā dzīvojamā ēkā Ernesta Birznieka-Upīša ielā 10, Rīgā, kas notiks šī gada 20.septembrī no plkst. 14.00 līdz 19.00. 

Ielūdz uz Atvērto durvju dienu vēsturiskā dzīvojamā ēkā Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Šajā laikā “Ober Haus“ mājokļu tirdzniecības speciālisti apmeklētājus iepazīstinās ar dzīvokļu plānojumu, piedāvās veikt dzīvokļu apskates un konsultēs par to iegādi. 

Dzīvokļi renovētā vēsturiskajā ēkā, kura atrodas Rīgas centrā ar labi attīstītu infrastruktūru - Ernesta Birznieka Upīša ielā 10 - pagalma mājā. Ēka sastāv no 34 dzīvokļiem un 3 biroju telpām; 3 kāpņu telpas (ieejas). Mājā ir viens studio (31.9 kvadrātmetri), 11 divistabu dzīvokļi (43.6-63.1 kvadrātmetri) un 16 trīsistabu dzīvokļi (60.2-84.3 kvadrātmetri), un 6 unikālie divstāvu dzīvokļi (no 63.1 līdz 115.7 kvadrātmetriem) ar panorāmas skatu uz pilsētu ar 2, 3 vai 4 istabām. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari izmantojot augstvērtīgus materiālus no Vācijas un Somijas ražotājiem.

Pēc rekonstrukcijas ēkā būs uzlikts jauns jumts, atjaunināta fasāde, augstas kvalitātes logi ar koka rūtīm, pilnīgi jauna elektroinstalācija, ūdensapgāde, kanalizācija un ventilācijas sistēma. Dzīvokļos būs oša vai ozola parketa grīda, autonoma gāzes apkures sistēma, regulējamie sildītāji ar skaitītājiem, kā arī ugunsdrošas ieejas durvis, kodu atslēga un namrunis. Pie mājas - slēgta autostāvvieta 49 automašīnām (cena 15 000 eiro). 

Katrā dzīvoklī ir virtuve, kura aprīkota ar veļas mašīnu un iebūvētu sadzīves tehniku (Bosch un Electrolux): indukcijas plīti, ledusskapi, saldēšanas kameru, trauku mazgājamo mašīnu, cepeškrāsni un nosūcēju.

Dzīvokļus var rezervēt jau tūlīt!

Papildus informāciju par šiem projektiem Jums sniegs:

“Ober Haus Real Estate Latvia“ Jauno projektu pārdošanas speciālisti Imants Priževoits (tālr. +371 20278006; e-pasts: [email protected]) un Evita Zemberga-Zakalovska (tālr. + 371 28232017; e-pasts: [email protected]); www.ober-haus.lv

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS! 

Ober Haus

Publicēts 17.09.2018