Ievietot sludinājumu

“Latio“ rīko nekustamo īpašumu darījumu vadītāju skolu

Šonedēļ nekustamo īpašumu uzņēmums «Latio» rīko nekustamo īpašumu darījumu vadītāju skolu, informē pārstāvji.Latio rīko nekustamo īpašumu darījumu vadītāju skolu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsŅemot vērā nekustamo īpašumu tirgus attīstības tendences, tajā skaitā, plānoto mājokļu skaita pieaugumu ekonomiskajā segmentā tuvāko gadu laikā, uzņēmums ar mācību palīdzību cer piesaistīt jaunus cilvēkus nekustamo īpašumu darījumu vadītāju profesijai. Mācību noslēgumā perspektīvākajiem skolas dalībniekiem tiks piedāvāta darba vieta “Latio“.

Mācības nekustamo īpašumu darījumu vadītāju skolā notiks Rīgā no šodienas līdz līdz piektdienai, 12. oktobrim. Tās sniegs padziļinātu ieskatu nekustamo īpašumu darījumu vadītāja profesijā un skolā tiks uzņemti dalībnieki, kas spēs argumentēti pamatot savu vēlēšanos kļūt par nekustamo īpašumu darījumu vadītāju.

“Latvijas ekonomikas attīstības tendences ietekmē arī nekustamo īpašumu nozari. Šobrīd Rīgā celtniecības stadijā ir aptuveni 1500 dzīvokļi jaunajos projektos un vidējā īpašuma iegādes cena jaunajos projektos ir 86 000 eiro, 40% no šādiem īpašumiem iegādājas pircēji vecumā no 26 līdz 30 gadiem. Tajā pašā laikā nozarei trūkst mērķtiecīgu un aktīvu nekustamo īpašumu darījumu vadītāju, tāpēc mūsu mērķis ir apmācīt perspektīvus un atbildīgus cilvēkus, kuri interesējas par nekustamo īpašumu nozari un vēlas nodrošināt sev profesionālu kvalifikāciju un ienesīgu darba vietu ilgtermiņā,“ sacīja “Latio“ Mājokļu daļas vadītājs Ermīns Sniedze.

Nekustamā īpašuma darījumu vadītājs nodrošina un vada pilna servisa dzīvojamā sektora nekustamo īpašumu darījuma pakalpojumus - zemes, māju, dzīvokļu pirkšanas un pārdošanas, īres un izīrēšanas darījumus atbilstoši Latvijas likumdošanai. Šī amata pienākumos ietilpst nepārtraukta komunikācija starp divām iesaistītām pusēm - īpašuma pārdevēju vai izīrētāju un īpašuma pircēju vai nomnieku. Nereti darbs notiek divās vai pat trīs valodās, tāpēc svešvalodu zināšanas šajā profesijā tiek uzskatītas par priekšrocību.

Jaunajiem darbiniekiem “Latio“ nodrošina brīvu piekļuvi nekustamo īpašumu datu bāzei, kurā ik dienu tiek aprobēta informācija par vairāk nekā 5000 īpašumu.

Septembrī noslēdzās “Latio“ organizētā “Vērtēšanas skola“, kā rezultātā sertifikātu par veiksmīgu vērtēšanas speciālista pamata teorētisko un praktisko zināšanu apguvi saņēma 15 dalībnieki no visas Latvijas.Latio rīko nekustamo īpašumu darījumu vadītāju skolu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls 

City24.lv iesaka:

NEPALAID GARĀM JAUNĀKĀS ZIŅAS NO CITY24 - SEKO MUMS  FACEBOOK ! 

leta; foto: latio,unsplash.com

Publicēts 08.10.2018