Ievietot sludinājumu

Teika – zaļas vides ieskautais radošuma un tehnoloģiju epicentrs, kas uzplaukst ar jaunu sparu

Viena no respektablākajām un rīdzinieku iecienītākajām Rīgas apkaimēm ir Teika. Šis zaļais, mūsdienīgais dzīvojamais rajons, kam draudzīgi piekļaujas pilsētas centrs un Biķernieku mežs, pilsētnieku, tajā skaitā arī mājokļu meklētāju interesi, saistījis jau kopš tā pastāvēšanas pirmsākumiem. Šobrīd Teika uzņem jaunus apgriezienus un Rīgas apkaimju stāstos savu vārdu ieraksta ar moderniem jaunajiem projektiem un vērienīgiem nākotnes attīstības plāniem. 

Teika – zaļas vides ieskautais radošuma un tehnoloģiju epicentrs, kas uzplaukst ar jaunu sparu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Pilsētas nomales straujais uzplaukums

Teika ir viena no jaunākajām Rīgas apkaimēm, taču tā tāpat var lepoties ar krāsainu un bagātu vēsturi. Līdzko uzsākta, rajona attīstība noritēja strauji: līdz 1940.gadam Teikas teritorijā tika uzceltas vairāk par 600 ēkām... Lasīt vairāk!

Rajons ar kinoteātra nosaukumu 

Ilgus gadus Teikas apkaime bija Rīgas pilsētas daļa, kurai nebija nosaukuma. Pie sava vārda tā tika, pateicoties arhitektam Teodoram Hermanovskim, pēc kura... Lasīt vairāk!

Zinātne, fotoaparāti un velosipēdi

Teikā notika aktīva ražošana. Tieši Teikas apkaime ir mājvieta vairākiem ievērojamiem uzņēmumiem. Kā spilgtāko piemēru jāmin 1932.gadā dibināto VEF, kas līdz pat tās pastāvēšanas beigām 90.gados ražoja... Lasīt vairāk!

Lielpilsētas rosība un piepilsētas miers

Šobrīd Teika tiek uzskatīta par vienu no cienījamākiem un elitārākajiem Rīgas rajoniem. Attīstītā infrastruktūra, mūsdienīgā vide un apkaimes... Lasīt vairāk!

Teika – zaļas vides ieskautais radošuma un tehnoloģiju epicentrs, kas uzplaukst ar jaunu sparu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālswww.city24.lv/karstiepiedavajumi

Mājokļu pircēju intereses objekts

Pēc krīzes perioda tendences liecina, ka Teika arvien vairāk iekaro pircēju interesi, par ko liecina ne tikai regulāri augošās dzīvokļu cenas, kas spēj konkurēt ar Āgenskalnu un Tālo centru, bet arī attīstītāju aktivitāte jauno projektu segmentā... Lasīt vairāk!

Teika – zaļas vides ieskautais radošuma un tehnoloģiju epicentrs, kas uzplaukst ar jaunu sparu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunā apkaimes seja – Jaunā Teika

Blakus Brīvības ielai, aiz atjaunotās VEF Kultūras pils stalti slejas vairāku daudzstāvu māju komplekss, ko rotā uzraksts “Jaunā Teika“. Šeit top vērienīgs, uz mūsdienu cilvēka vajadzībām, pašsajūtu un izaugsmi balstīts dzīvojamais un biroju kvartāls, kas pamazām iekaro popularitāti rīdzinieku vidū un kļūst... Lasīt vairāk!

 

Apskati aktuālākos jauno mājokļu projektu piedāvājumus Teikā!

  

City24.lv iesaka: 

IEPAZĪSTI SAVAS PILSĒTAS APKAIMES UN UZZINI PAR JAUNĀKAJIEM MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM TAJĀS! APSKATĪT APKAIMES!

City24

Publicēts 12.10.2018