Ievietot sludinājumu

Maskavas forštate – no rīdzinieku bieda līdz unikālai dzīvesvietai ar milzīgu potenciālu

Maskavas forštate jeb Maskačka ir dažādiem nostāstiem un īpašu auru apvīta Rīgas centra apkaime, kas, par spīti pretrunīgajiem uzskatiem, šobrīd aug un attīstās. Šī vieta piesaista ne tikai tūristus - pēdējos gados tā kļuvusi interesanta arī investoriem. Nešaubīgi, šis ir rajons ar unikālu vēsturi, krāsainu tagadni un perspektīvu nākotni. 

Maskavas forštate – no rīdzinieku bieda līdz unikālai dzīvesvietai ar milzīgu potenciālu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Koka namiņi un nenotikušais Napoleona uzbrukums

Maskavas priekšpilsēta Rīgas centra dienvidu pusē, aiz pilsētas mūra, sāka veidoties jau viduslaikos. Tās senākā daļa tapusi vēl 14. gadsimtā aiz pilsētas vaļņiem Daugavas krastmalā. Vietā, kur tagad ir dzelzceļa uzbērums... Lasīt vairāk!

Ebreju geto

Līdz pirmajam pasaules karam par Moskauer Vorstadt sauca visu tagadējo Latgales priekšpilsētu no Grīziņkalna līdz Ķengaragam... Lasīt vairāk!

Unikālā Maskačka

Mūsdienu Rīgas plānos Maskavas forštates vārds piedēvēts tikai centrālajai daļai no Dzirnavu ielas līdz Lauvas un Balvu ielai, kur ir visvairāk saglabājušās pēdas no senās... Lasīt vairāk!

Šarms un vērtīgākās apkaimes īpašības

Maskavas forštatei viennozīmīgi piemīt savs šarms un zināma eksotikas pieskaņa, kas vilina tūristus no dažādām valstīm. Pēdējos gados notiek šīs apkaimes atdzimšana... Lasīt vairāk!

Maskavas forštate – no rīdzinieku bieda līdz unikālai dzīvesvietai ar milzīgu potenciālu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālswww.city24.lv/karstiepiedavajumi

Rajona sakārtošana piesaista mājokļu pircējus 

Maskavas forštate ir viens no interesantākajiem mikrorajoniem Rīgā.

2018. gadā Maskavas forštatē mēneša ietvaros kopumā vidēji reģistrēti 37 darījumi mēnesī... a href="https://www.city24.lv/karstiepiedavajumi?p=maskavas-forstate" target="_blank"Lasīt vairāk!</a> 

Vēl viens Kalnciema kvartāls

Pēdējos gados Maskavas forštate ir kļuvusi interesanta investoriem, par ko liecina akceptētās un aizsāktās būvniecības ieceres šajā apkaimē. Viens no lielajiem attīstītājiem, kas izvēlējušies investēt tieši šajā apkaimē ir nekustamo īpašumu attīstītājs “Bonava Latvija“... Lasīt vairāk!

  

Apskatīt aktuālākos jauno mājokļu projektus Maskavas forštatē!

 

City24.lv iesaka: 

IEPAZĪSTI SAVAS PILSĒTAS APKAIMES UN UZZINI PAR JAUNĀKAJIEM MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM TAJĀS! APSKATĪT APKAIMES!

City24

Publicēts 15.10.2018