Ievietot sludinājumu

Rīgas kodols – tuvais, tālais un klusais centrs. Kādi mājokļi šeit top un jau ir pieejami?

Rīgas centrs ir viena no Latvijas galvaspilsētas izslavētākajām apkaimēm – tā ir vieta, kur gozējas tūristi, atrodas vissenākās vēstures liecības un arhitektūra, norisinās skaļākie kultūras pasākumi un galu galā –  ik dienas mutuļo dzīvība kā skudru pūznī.  Ne velti Rīgas centrs un tā apkārtne ir samērā pievilcīgs rajons dzīvošanai – te dzīvot ir kā nemitīgi atrasties dažādu notikumu virpulī, kur viss ir teju rokas stiepiena attālumā. Nu Rīgas centrs sāk izplesties un sadalīties kategorijās – Vecrīga, Tuvais, Tālais un Klusais centrs.

Rīgas kodols – tuvais, tālais un klusais centrs. Kādi mājokļi šeit top un jau ir pieejami? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Rīgas centrs jeb kodols ir šīs lielpilsētas senākais rajons, kurā vēl aizvien ir sastopamas vairākas vēsturiskas liecības. Mūsdienās Rīgas centrs ir sadalīts četrās... Lasīt vairāk!

Pilsēta mūru ieskāvumā

Liecības par Rīgas centra vēsturi ir meklējamas jau 12. gadsimtā – senākajā Livonijas hronikā tika minēts, ka 1200. gadā Daugavas grīvas lībiešu vecākais Aso ierādīja bīskapam Albertam vietu apmetnes... Lasīt vairāk!

Rajons, kas iekļauts pasaules kultūras mantojumā

Centrs ir otrā pievilcīgākā apkaime, kuru apsteidz vien Mežaparks. Un ne velti – šis ir galvaspilsētas epicentrs, kurā norisinās svarīgākie kultūras pasākumi... Lasīt vairāk!

Pieprasīts kļūst Tuvais centrs

Jau izsenis Rīgas pilsētas centrs ir bijis viens no pieprasītākajiem Rīgas mājokļu tirgiem. Pēdējo gadu laikā īpaši pieaudzis pieprasījums pēc jaunajiem projektiem... Lasīt vairāk!

Rīgas centrs iegūs modernas lielpilsētas vaibstus

Nākotnes plāni attiecībā uz šo apkaimi ir lieli. Pilsētas centrā plānota Rīgas pils laukuma labiekārtošana, Centrāltirgus kvartāla revitalizācija, Skanstes rajona revitalizācija... Lasīt vairāk!

 

Apskatīt aktuālākos jauno mājokļu projektus Rīgas centrā!

 

City24.lv iesaka: 

IEPAZĪSTI SAVAS PILSĒTAS APKAIMES UN UZZINI PAR JAUNĀKAJIEM MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM TAJĀS! APSKATĪT APKAIMES!

City24

Publicēts 16.10.2018