Ievietot sludinājumu

Mārupe – iecienītais Pierīgas ciemats, kur harmoniska vide satiek mūsdienu komfortu

Jau daudzu gadu garumā par vienu no lielākajiem, populārākajiem un pieprasītākajiem Pierīgas rajoniem var uzskatīt Mārupi. Šī Rīgas tuvumā esošā apkaime, kas izveidojusies mežiem un purviem bagātā teritorijā, jaunas mājvietas meklētājus pievilina gan ar mūsdienīgo, attīstīto infrastruktūru, gan zaļo vidi, kas šeit dzīvojošiem ikdienā ļauj justies “gluži kā laukos“. Un ko vēl vairāk vajag pēc garas, saspringtas darba dienas rosīgajā Rīgā, ja ne vietu, kur dabas un savas ģimenes lokā netraucēti atjaunot spēkus un uzlādēt sava prāta un ķermeņa baterijas?

Mārupe – iecienītais Pierīgas ciemats, kur harmoniska vide satiek mūsdienu komfortu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

No brīvzemniekiem līdz barikādēm

Apkaimes pirmsākumi iestiepjas vēl 15.gadsimtā, kad tagadējā novada teritorijā apmetās pirmie tās iedzīvotāji – no Vidzemes un Kurzemes aizbēgušie dzimtļaudis... Lasīt vairāk!

Ģimeņu un uzņēmumu iemīļota vieta

Mūsdienās Mārupe vairāku iemeslu dēļ ir uzskatāma par pievilcīgu vietu, kur izvēlēties sev mājvietu – viens no tiem ir plašās mājokļu izvēles iespējas. Ciematā pieejami gan ekskluzīvi savrupnami... Lasīt vairāk!

Mārupe – iecienītais Pierīgas ciemats, kur harmoniska vide satiek mūsdienu komfortu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālswww.city24.lv/karstiepiedavajumi

Pircēju interese – neremdināma un augsta

Mārupe šobrīd ir pieprasītākais Pierīgas privātās apbūves rajons. Pirmajos astoņos mēnešos tur reģistrēti 113 dzīvokļu darījumi jeb vidēji 14 darījumi mēnesī, kas, ņemot vērā ierobežoto dzīvokļu skaitu, liecina par augstu pircēju aktivitāti... Lasīt vairāk!

Labvēlīgam lidojumam teicama starta vieta

Mārupes novada ilgtspējīgas attīstības programmā līdz 2026.gadam kā galvenā prioritāte ir noteikta “kvalitatīvi, saskaņoti attīstīta un energoefektīva vide, kas nodrošina augstu dzīves kvalitāti... Lasīt vairāk!

 

Apskatīt aktuālākos jauno mājokļu piedāvājumus Mārupē!

 

City24.lv iesaka: 

IEPAZĪSTI SAVAS PILSĒTAS APKAIMES UN UZZINI PAR JAUNĀKAJIEM MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM TAJĀS! APSKATĪT APKAIMES!

City24

Publicēts 19.10.2018