Ievietot sludinājumu

Imanta - strauji augošā Pārdaugavas pērle

Imantu varētu dēvēt par vienu no Rīgas jaunākajiem rajoniem – kaut arī rajona aizsākumi ir meklējami jau 15. gadsimtā, tomēr dzīvojamo ēku apbūve ir sākusies tikai pagājušā gadsimta beigās un vēl nav apstājusies. Šobrīd Imanta, par spīti dažādiem notikumiem un tenkām, kas to skārušas, turpina strauji attīstīties, kas savukārt piesaista arvien lielāku iedzīvotāju interesi.

Imanta - strauji augošā Pārdaugavas pērle - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Imantu rada muižkungi

Pirmās ziņas par Imantu un tās apkārtni ir meklējamas jau 15. - 17. gadsimtā. Tolaik turīgie muižkungi īrēja Rīgas centra apkārtnē, tostarp Imantā, esošās teritorijas un tās apbūvēja ar nelielām muižiņām... Lasīt vairāk!

Rajons, kurā mācās topošie pedagogi

Imanta pēc iedzīvotāju skaita ir lielākā Pārdaugavas apkaime – te mitinās 47 310 iedzīvotāji. Šī ir trešā rīdziniekiem pievilcīgākā apkaime, un ne velti – šeit atrodas samērā liela zaļā zona... Lasīt vairāk!

Imanta - strauji augošā Pārdaugavas pērle - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālswww.city24.lv/karstiepiedavajumi

Imantas jauno projektu segmentā sākusies strauja attīstība

Šogad Imantā mēneša ietvaros kopumā vidēji reģistrēti 46 dzīvokļu darījumi. Augstākais pieprasījums ir pēc remontētiem divu un trīs istabu dzīvokļiem. Tāpat saglabājas augsts pieprasījums pēc dzīvokļiem jaunajos projektos... Lasīt vairāk!

Gar Imantu trieksies “Rail Baltica“

Arī Imanta Rīgas attīstības programmā līdz 2030. gadam nav aizmirsta – šeit plānota Anniņmuižas parka revitalizācija, ilgi gaidītā “Rail Baltica“... Lasīt vairāk!

 

Apskatīt aktuālākos jauno mājokļu projektus Imantā!

 

City24.lv iesaka: 

IEPAZĪSTI SAVAS PILSĒTAS APKAIMES UN UZZINI PAR JAUNĀKAJIEM MĀJOKĻU PIEDĀVĀJUMIEM TAJĀS! APSKATĪT APKAIMES!

City24/Tvnet

Publicēts 18.10.2018