Ievietot sludinājumu

Rudens mājokļu medības: klāt Atvērto durvju dienas maratons jaunajos projektos

Sestdien, 24.novembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 Rīgā, Jūrmalā un Mārupē norisināsies Atvērto durvju dienas maratons, kad vienlaicīgi apskatei savas durvis vērs 13 jaunie mājokļu projekti. Rudens mājokļu medības: klāt Atvērto durvju dienas maratons jaunajos projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsAtvērto durvju diena ir unikāla  iespēja jaunos mājokļus redzēt klātienē. Apskatīt, sataustīt, sadzirdēt - “noķert“tās sajūtas, kas ir izšķirošas, pieņemot lēmumu par īpašuma iegādi.

Kopumā Atvērto durvju dienas maratonā piedalīsies un būs apskatāmi 13 jaunie projekti: “Sun Terrases“ (Jūrmala), Jaunā Teika“ (Teika), “26Vesetas“ (Centrs), “Tallinas 86“ (Centrs), “CENTRUS“ (Centrs), “Summer House“ (Jūrmala), “Tuvidi“ (Baloži), “Riverstone“ (Ķīpsala), “Bišumuiža“ (Bišumuiža), Kalnciema Kvartāla rezidences“ (Āgenskalns), “Zelta Rasa“ (Mārupe), Valdemāra 37“ (Centrs), Promenāde“ (Āgenskalns).  

Bonusā vērtīgi pavadītajai dienai, katrs, kurš pieteiksies un apmeklēsAtvērto durvju dienas maratonu (vienu vai vairākus objektus), piedalīsies konkursā, ar iespēju laimēt dāvanu karti 300 eur vērtībā no ALANDEKO, ko izmantot sava mājokļa iekārtošanai.*

Pasākuma laikā būs iespējams uzzināt arī par īpašo SEB bankas piedāvājumu mājokļa kredītam. SEB banka piedāvās arī video konsultācijas - jaunu veidu, kā sazināties ar banku. Proti, ja esat SEB internetbankas lietotājs, sazinieties ar bankas speciālistu, neizejot no mājām vai biroja, un uzziniet savas iespējas saņemt kredītu. 

Plašāku informāciju par jaunajiem projektiem, kas piedalās Atvērto durvju dienas maratonā, kā arī par SEB bankas īpašo piedāvājumu mājokļa kredītam iespējams uzzināt kampaņas mājas lapā. Ieskaties un piesaki savu dalību Atvērto durvju dienas apmeklējumiem! 


I
elūdz vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv, sadarbībā ar projektu attīstītājiem un pārdevējiem. 

*Izloze un uzvarētāja paziņošana notiks piektdien, 30.11.2018.

 

City24.lv

Publicēts 12.11.2018