Ievietot sludinājumu

Nāc uz Atvērto durvju dienas maratonu un laimē dāvanu karti 300 eur vērtībā no ALANDEKO

Sestdien, 24.novembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 Rīgā, Jūrmalā un Mārupē norisināsies Atvērto durvju dienas maratons, kad vienlaicīgi apskatei savas durvis vērs 13 jaunie mājokļu projekti. 

Bonusā vērtīgi pavadītajai dienai, katrs, kurš pieteiksies un apmeklēs Atvērto durvju dienas maratonu, piedalīsies konkursā, ar iespēju laimēt dāvanu karti 300 eur vērtībā no ALANDEKO, ko izmantot sava mājokļa iekārtošanai.Nāc uz Atvērto durvju dienas maratonu un laimē dāvanu karti 300 eur vērtībā no ALANDEKO - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLai piedalītos konkursā, atvērto durvju dienas maratona mājas lapā izvēlies vienu vai vairākus objektus, kurus vēlies apmeklēt. Spied “Pieteikties“ to apmeklējumam, aizpildi pieteikuma formu un 24.novembrī dodies apskatīt jaunos projektus. Pretendēt uz balvu varēs tie dalībnieki, kuri būs gan pieteikušies, gan pasākumu apmeklējuši. 

Izloze un uzvarētāja paziņošana notiks piektdien, 30.11.2018. 

Kopumā Atvērto durvju dienas maratonā piedalīsies un būs apskatāmi 13 jaunie projekti: “Sun Terrases“ (Jūrmala), “Jaunā Teika“ (Teika), “26Vesetas“ (Centrs), “Tallinas 86“ (Centrs), “CENTRUS“ (Centrs), “SummerHouse“ (Jūrmala), “Tuvidi“ (Baloži), “Riverstone“ (Ķīpsala), “Bišumuiža“ (Bišumuiža), “Kalnciema Kvartāla rezidences“

(Āgenskalns), “Zelta Rasa“ (Mārupe), “Valdemāra 37“ (Centrs), “Promenāde“ (Āgenskalns).

Plašāku informāciju par jaunajiem projektiem, kas piedalās Atvērto durvju dienas maratonā, kā arī par SEB bankas īpašo piedāvājumu mājokļa kredītam iespējams uzzināt kampaņas mājas lapā. 

City24.lv

Publicēts 13.11.2018