Ievietot sludinājumu

Klientiem durvis vērs arī vairāki jaunie projekti Pārdaugavā un Mārupē

Sestdien, 24.novembrī, no plkst.11.00līdz plkst.16.00 norisināsies Atvērto durvju dienas maratons, kad vienlaicīgi apskatei savas durvis vērs jaunie mājokļu projekti. Atvērto durvju dienas ietvaros, arī Mārupē un Pārdaugavā būs apskatāmi dzīvokļi vairākos jaunajos projektos. 

Kalnciema Kvartāla rezidencesKlientiem durvis vērs arī vairāki jaunie projekti Pārdaugavā un Mārupē - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
“Kalnciema Kvartāla Rezidences“ veido trīs 4 stāvus augstas dzīvojamās ēkas. Gan koplietošanas telpu, gan dzīvokļu plānojumā un iekārtojumā galvenais ir ērtība apvienota ar dizainu. Dzīvokļus īpašus padara to unikālais interjers, ko veido Latvijas interjera dizaineri, katrs ieliekot savu vīziju par pilsētas dzīvi. 

Lai apkaimes sajūtu izbaudītu agros rītos un vēlos vakaros, piemājas teritorija ir labiekārtota un apzaļumota. Ērta kā automašīnu īpašniekiem, tā velobraucējiem un kājāmgājējiem.

Pagalmā ierīkotas apzaļumotas atpūtas zonas un bērnu rotaļu laukums. Ir pieejama slēdzama telpa velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai un iekšpagalms, ko norobežo sēta, tādēļ piekļūt tam var tikai ēkas iedzīvotāji. Automašīnu īpašniekiem “Kalnciema Kvartāla Rezidences“ iekšpagalma teritorijā pieejamas atklātās virszemes autonovietnes par papildus samaksu.


PromenādeKlientiem durvis vērs arī vairāki jaunie projekti Pārdaugavā un Mārupē - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekts “Promenāde“ atrodas Daugavas kreisajā krastā paralēli Mūkusalas ielai un topošajai pastaigu promenādei gar Daugavu. Lieliski un ekskluzīvi loft tipa dzīvokļi, kuru daļa ir ar izcilu skatu uz Daugavu un Rīgas panorāmu.

“Promenādes“ piedāvājumā ir 41 unikāli dzīvokļi - gan loft, gan vairāklīmeņu, gan viena līmeņa ar un bez terasēm.

Projektam ir izcila un stratēģiska vieta - netālu Vecrīga, lidosta Rīga, augstskolas, Nacionālā Biblioteka un citas svarīgas Rīgas vietas.

Dzīvokļu apdarē izmantoti visaugstvērtīgākie dabīgie apdares materiāli – masīvkoka parkets, augstākās kvalitātes ozolkoka kāpnes, Laufen satehniku, CasaDiVanna akmens masas vanna, Kerama Marazzi flīzes, Grohe maisītāji, Jung slēdži, iebūvēta virtuve ar tehniku.


Riverstone ResidenceKlientiem durvis vērs arī vairāki jaunie projekti Pārdaugavā un Mārupē - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRiverstone Residence“ - dzīvojamo māju kompleksuķīpsalā, kuru veidos sešas ēkas.

2015.gadā tika uzsākta pirmās trīsstāvu mājas būvniecība ar 10 dzīvokļiem tajā, ēka nodota ekspluatācijā 2017.gada jūnijā.

Jaunajā projektā pieejami mūsdienīgi, kvalitatīvi un komfortabli divu, trīs , četru un piecu istabu dzīvokļi ar platību sākot no 56.1 m2 līdz 143.6 m2 ar lielām terasēm vai balkoniem. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar baltu vai pilnu apdari.

Pieejamas pazemes autostāvvietas un astoņas autostāvvietas pagalmā. Pagrabstāvā nelielas noliktavas telpas personīgo mantu novietošanai. Ēkā viena kāpņu telpa bez lifta. Teritorija ir izgaismota un apzaļumota, kā arī ierīkots rotaļu laukums.

“Riverstone Residence“ šobrīd piedāvā arī īpašo Svētku piedāvājumu, par ko vairāk var uzzināt,sazinoties ar YIT pārdošanas speciālistēm.


BišumuižaKlientiem durvis vērs arī vairāki jaunie projekti Pārdaugavā un Mārupē - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunajā četrstāvu projektā “Bišumuiža“, kas atrodas klusā vietā Rīgas nomalē un no pilsētas centra ar automašīnu sasniedzams vien dažu minūšu laikā, piedāvā iegādāties dzīvokļus ar pilnu apdari. 

Jaunās mājas celtas no gataviem dzelzbetona sendviča tipa paneļiem, kas izgatavoti pēc skandināvu tehnoloģijas, ēkās nodrošinot labāku siltumizolāciju un konstrukciju ilgmūžību. Ēkas pirmajos trīs stāvos atrodas divu un trīs istabu dzīvokļi ar plašiem balkoniem, savukārt “Bišumuižas“ ceturtajā stāvā - divi četristabu dzīvokļi ar balkonu un terasi. Katras ēkas mansarda stāvā ierīkots ekonomisks gāzes apkures katls, savukārt siltumu mājoklī nodrošina regulējami radiatori.

Projektu raksturo vairākas priekšrocības: lieli trīs stikla pakešu logi, kas katrā dzīvoklī vērsti uz divām debespusēm, funkcionāli dzīvokļu plānojumi, plašas kāpņu telpas, kā arī zaļa un harmoniska apkārtējā vide ar labi attīstītu infrastruktūru. “Bišumuižas“  iedzīvotājiem, īpaši bērniem, būs iespēja atpūsties blakus esošajos rotaļu laukumos. Katra dzīvokļa īpašniekam šobrīd piedāvāta iespēja iegādāties līdz pat divām virszemes autostāvvietām.

Īpašais piedāvājums: apmeklētāji, kuri veiks reģistrāciju klātienē un līdz šī gada 23.decembrim rezervēs dzīvokli, mājokļa pirkumam saņems atlaidi EUR 5 000 apmērā.


Zelta Rasa (Mārupe)
Klientiem durvis vērs arī vairāki jaunie projekti Pārdaugavā un Mārupē - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDzīvojamā kompleksa “Zelta Rasa“ pircējiem tiek piedāvāti 59 jauni apartamenti ar kvalitatīvu interjeru, plašiem balkoniem un terasēm augšējos stāvos. 

Kompleksam ir ļoti veiksmīgs arhitektoniskais risinājums un plānojums: mājīgs iekšpagalms, ērtas kāpņutelpas, lieli logi, plaši balkoni, kā arī aptieka, frizētava un citi pakalpojumu uzņēmumi. Tomēr vissvarīgākā šeit ir valdošā patīkamā noskaņa - Zelta Rasa atgādina mājīgus apartamentus mūsdienīgā Eiropas kūrortā, kur brīnišķīgi atslābināties un atpūsties.  

Jaunajām ģimenēm dzīvojamais komplekss “Zelta Rasa“ ir ideāla vieta - viss ir pārdomāts, lai dzīve būtu harmoniska un komfortabla. Kompleksa teritorijā ir bērnu rotaļu laukums un bērnudārzs.


Piesakies un nāc uz Atvērto durvju dienas pasākumu
 un laimē dāvanu karti 300 eur vērtībā no ALANDEKO! Par konkursu vairāk lasi šeit

Plašāka informācija par pasākumu un dzīvokļu projektiem Atvērto durvju dienas maratona mājas lapā

 

City24.lv

Publicēts 15.11.2018