Ievietot sludinājumu

Jaunākās paaudzes dzīvesvieta Rīgas centrā: atvērto durvju diena projektā CENTRUS

Jaunākās paaudzes dzīvesvieta Rīgas centrā: atvērto durvju diena projektā CENTRUS - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Kvartāls CENTRUS ir spilgts mūsdienu arhitektūras piemērs Rīgas sirdī, to ieskauj Tērbatas, Dzirnavu, Blaumaņa un Krišjāņa Barona iela. Kvartālu veido divas 7 stāvu dzīvojamās ēkas, kurās jau apmetušies vairāki desmiti jauno iemītnieku. Iegādājoties apartamentus šeit, jaunie īpašnieki iegūst komfortablu un kvalitatīvu dzīvokli galvaspilsētas centrā, saglabājot privātumu un noslēgtas dzīves ērtības. Šis būs labs variants tiem iedzīvotājiem, kuriem, piemēram, nepieciešamas uzturēšanās atļaujas.  Jaunākās paaudzes dzīvesvieta Rīgas centrā: atvērto durvju diena projektā CENTRUS - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSestdien, 19. septembrī, no plkst.11:00 - plkst.17:00 projektā notiks Atvērto durvju diena, kur apskatīt CENTRUS apartamentus aicināts ikviens interesents. Atvērto durvju dienas ietvaros, viens no apartamentiem, kas ir īpaši piemērots tiem, kuri izmanto uzturēšanās atļauju programmu, tiek piedāvāts par īpašu cenu: 275 000 EUR, iekļaujot PVN. Plašāka informācija: šeit.


CENTRUS - dzīvesstila kvartāls Rīgas centrā

CENTRUS kvartālā satiekas un harmoniski saplūst divas pasaules - bizness un atpūta. Centrā dzīvo ērtības mīlošie, savu laiku cienošie, dinamiskie, enerģiskie, modernie, vitālie un dzīvespriecīgie. Pilnīgi drošā un augstvērtīgā vidē ir izveidota miera osta, bet jau aiz CENTRUS robežas Jūs sagaida vienmēr mainīgais un dinamiskais galvaspilsētas dienas ritms.

Līdzās noslēgtajai dzīvojamajai videi CENTRUS kvartālā ir izveidota labiekārtota publiskā zona. Gājēju promenāde savieno Dzirnavu ielu ar Blaumaņa ielu, šeit rit sava īpašā iekškvartāla dzīve ar kafejnīcām un atpūtas vietām, kā arī iepirkšanās vietām promenādes malās.

CENTRUS kvartālā ekspluatācijā ir nodotas un savus jaunos iemītniekus gaida divas 7 stāvu dzīvojamās ēkas, kurās iekārtoti 82 dzīvokļi. Ēkās ir divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar platību no 47 līdz 118 kvadrātmetriem. Izvēlē ir dzīvokļi ar terasēm, ar balkoniem, ar abiem diviem, vai kompaktā dzīvokļu versija bez ārtelpām.

CENTRUS dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilno apdari, iekārtoti vienā no trim dzīvokļa interjera virzieniem - klasiskā, mājīgā vai modernā. 


Nenokavējiet iespēju iegādāties apartamentus ar pilnu apdari CENTRUS kvartālā, kas kļūs par Jūsu miera ostu galvaspilsētas dzīves epicentrā! Lai saņemtu plašāku informāciju par dzīvokļu iegādi CENTRUS kvartālā, lūgums sazināties ar projekta pārdošanas komandu! Kontaktinformācija pieejama šeit!    

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Centrus - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Dzirnavu iela 81 - 109.6 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Dzirnavu iela 81-24F,
Centrs, Rīga
    • 109.6 m²
    • 3 ist.
    • 2/7 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Centrus - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Dzirnavu iela 83 - 111 m², 4 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Dzirnavu iela 83-36P,
    Centrs, Rīga
      • 111 m²
      • 4 ist.
      • 2/7 st.
      • Sludinājums nav aktīvs

      Centrus

      Publicitātes foto/ Centrus
      Publicēts 16.09.2020